Mit nem illik 63 éves korban csinálni? /életvitel/
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül és ne kíméljetek.2012. jan. 26. 16:05
1/12 BB Ádám válasza:
Én speciel azt rühellem amikor megállít (nem rossz szándékkal) egy idős, és elkezd kérdezgetni hogy mit miért csinálok, és véleményt mond róla.... ha ilyesmire gondoltál...
2/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan pl. ha piros a hajad és megkérdezi ? Vagy hasonló ugye !
2012. jan. 26. 16:49
3/12 anonim válasza:
Én azt utálom amikor zavarja őket a cigifüst,és direkt odaállnak ahol cigizek.Ha a buszon mennek 2 megállót és ezért felállítanak,balhéznak a helyért holott nem munkába mennek,és ha egyszer felállok átadni a helyem akkor megsértődnek hogy ők nem is öregek.
4/12 anonim válasza:
Előző vagyok,ezt nem illik de nem csak nekik hanem senkinek se,de leginkább náluk tapasztalom,hogy fokhagyma szaggal felszállnak a buszra.
5/12 BB Ádám válasza:
egyébként olyanokba szoktak belémkötni, hogy miért csöngetek ennél a háznál?kit várok? lassabban csöngessek....és ez nagyon idegesítő, a másik amikor strandokon a medencében elkezdenek hangosan énekelni, pedig mindenkit zavaz és ha végignézzük az arcokat akkor ez be is bizonyosodik, amit még nem tartok jónak az az amikor elkezdenek beszélgetni (kritizálni) és minden második szavuk a b*zd+ kb: hallottad b+ igen B+ de ez milyen már B+.....és tök hangosan a gyerekek és mindenki előtt...meg azt se nagyon csípem amikor a fiatalokat kezdik szidni minden sz*rt elhordanak róluk..... nekem asszem kb ennyi
6/12 A kérdező kommentje:
Egypár észrevételt magamon is tapasztaltam, még ha nem is olyan súlyban, de megszívlelem. Várom a véleményeket !
2012. jan. 26. 18:48
7/12 anonim válasza:
Nem nagyon hallottam még őket trágárkodni,azt inkább a fiatalok csinálják.De a fiatalokat tényleg leszólják mindenért.Elég nagy szemtelenség a is (kortól függetlenül),hogy mikor szállnák fel a buszra ő elémfurakodik hogy felszállhasson a buszra,mondván hogy ő öreg.Nyilván nem minden nyugdíjas ilyen,a nagyszüleim sem,de jó páran visszaélnek a korukkal,mert mondjuk az az idős nő akinek tényleg fáj a lába vagy valami,az nem szól hogy le akar ülni,általában az szól aki nem akar állni,és ilyenkor kapóra jön hogy ő öreg.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen és elismerem, hogy némelyik öreg morgós, olykor kötekedő és okoskodó. De azt is észrevettem, hogy a fiatalok egy része nem igen tiszteli beszélgetés során vagy vitánál a kort és simán letegez. Én pl. soha, semmilyen oknál fogva nem tegez le a fiatalokat kb 14 éven alul. A tisztelet ugyebá kölcsönös.
2012. jan. 27. 08:13
9/12 anonim válasza:
Én azt nem szeretem, mikor ránk szólnak, hogy ne nevessünk. Múltkor szerelmi bánatom volt, sírtam, felszálltam a buszra, barátnőm megnevettetett, erre rá szól egy nő, hogy fejezzem már be. Omg...
Speciel szeretem az öregeket, nagyszüleimet is, meg van egy néni, akit kiskorom óta ismerek, őt is, de engem pl. néha az tud kiborítani, mikor egyik ismerős nénike - minden nap összefutunk - mondja, h hasonlítok anyura, aranyos vagyok..:D
18/N
10/12 anonim válasza:
Meg amikor ők hangosan beszélgetnek, nem suttogva, ahogy mi szoktunk.
Uccsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!