Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit kérjek a ballagásomra?

Mit kérjek a ballagásomra?

Figyelt kérdés
Most egy 8.-os tanuló FIÚ diák vagyok! Foggalmam sincs, hogy mit kérjek...Ha lehetne a pénzt mellőzzük, inkáb tárgyat kérnék! Gondoltam egy mobiltelefonra...kérlek segítsetek például melyik telefon!Nagyon jó telefon legyen, de árban kifizethető! ÍRJATOK!
2009. máj. 28. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Kérj inkább toronyórát lánccal!
2009. máj. 28. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, én segítséget kértem, nem egy népi mondókát...
2009. máj. 28. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Azaza nem mondóka, szólás...vagy mih?:S
2009. máj. 28. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok jártas telefonügyekben, ha neten rákeresel, vagy valami katalógust megnézel, szerintem találsz olyat, ami sokat tud és elfogadható árban van. Esetleg megkérdezhetnéd az osztálytársaidat, tuti van valaki, aki ért az ilyenekhez. Mobil helyett mit szólnál egy szép karórához, vagy ha szertsz esetleg fotózni, akkor fényképezőgéphez? Ha már tárgy kell.
2009. máj. 28. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, egy hasznos segítség!:)
2009. máj. 28. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
nézz már utána legalább azoknak a dolgoknak amik érdekelnek!
2009. máj. 28. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Uh nem tudom a telót mire szeretnéd használni- milyen funkciók a fontosak? Zene? Fotózás? Más?

Én pénzt kértem, de volt egy olyan lehetőség, hogy X összeget beraksz, és később abból jogsit szerezhetsz. Most használom épp ki =]

2009. máj. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!