A blackberry jó teló? :o és miket tud? Csak mert jövőhéten kapok egy ilyen telót.
ma 13:37
Elavult? ELAVULT? Ezt mégis mire alapozva jelentetted ki te DILETTÁNS? Mi elavult benne? A legjobb qwerty a piacon? A biztonság? A könnyen kezelhető és átlátható OS? VAGY MÉGIS MI? Utálom amikor hozzá nem értő BARMOK szakértenek...
A rövid válaszom az, hogy a BB a qwerty-s készülékek közül a legjobb...Nyilván mondjuk egy 8520as BB-nél lehet találni jobbat a sony ericsonnál vagy a nokiánál, de egy mai top BB (pl. 9780, 9900) odaver minden más qwerty-s gépet, aki mást mond az nem ért hozzá és valszeg még soha nem használt BB-t huzamosabb ideig (attól még hogy megfogtad a boltban nem tudod hogy milyen!!!). Milyet fogsz kapni? Tudok akkor arról a modellről bővebben is írni.
Akkor úgy mondanám, hogy nem fejlődik olyan dinamikusan.
Pl. folyton adják ki az újabb OS frissítéseket, amik szinte semmit sem csinálnak, csak "újnak van álcázva".
De szerinted ha úgy kezdesz egy választ hogy "nem vagyok otthon valamiben", de TUDOM, hogy az a valami amiben "nem vagyok otthon" jobb mint ez meg az, akkor az mennyire hiteles?:D Ha nem vagy otthon valamiben akkor honnan tudod hogy milyen? Ha nem használtál még valamit akkor miért formálsz róla véleményt?
A BB bizonyos igényeket elégít ki, de azokat az igényeket sokkal jobban kielégíti mint bármi más. Aki a telefonját kommunikációra, e-mailezésre, telefonálásra használja és átláthatóságot, letisztultságot, biztonságot és fizikai billentyűket szeretne, annak tökéletes a BB. Aki érintőképernyő-mániás, játszik a telefonjával és attól boldog hogy rátette a fénykardos alkalmazást, és ha meglengeti a telefont akkor az fénykardos hangokat ad, meg valami hack-el felhúzta a gagyi processzorát 100 mHZ-et ami a teljesítményen marhára nem javít mert a cucc nincsen rendesen optimalizálva, annak nem való BB, mert mások az igényei. A BlackBerry egy nagy teljesítményű telefon-kommunikátor, aki egy játékra, multimédiára és látványra kihegyezett telefont akar annak nem jó választás és pont. Maradjunk ennyiben. Remélem ezzel elejét vettem a további hozzászólásaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!