A Siófoki House of Horror még sokkal gagyibb, mint ami a Lázár utcában maradt. Kb ijesztgetések sincsenek, 5 perc alatt végigmész, és annyi.
Úgyhogy azokat nem ajánlom senkinek!
Underground Fear-ben azóta voltam még egyszer, és gyerekek, ez egyre jobb! :D Úgyhogy aki ilyesmi horror-élményre vágyik, az nyomás oda :)
2012. jún. 26. 12:49
12/16 anonim válasza:
Voltam múlthéten a Lázár utcai House of Horrorban és nagyon jól éreztem magam. Feszült hangulat, para légkör és hiteles színészek. Említettem nekik ezt az Underground Fear-es cuccot is és elmesélték hogy hogyan is történt ez az egész így már világos hogy miért nyomjátok itt annyira az ellen kampányt. Csak hogy mindenkinek tiszta legyen el is magyarázom. Az első magyar ilyen Horror ház a House of Horror Siófok volt (amit ha lesz időm nyáron szintén megnézek majd) majd amikor a pesti megnyílt már főnökség bővült egy taggal aki bizonyos okok miatt ki is vált és jelenleg az ő vezetésével próbálkoznak ezzel az Underground Fear-es dologgal mind ezt úgy hogy ezen az oldalon kívül ahol csak tudják pocskondiázzák a House of Horror és mind ezt úgy hogy mondhatni őket utánozzák. Személy szerint meg akartam nézni az Underground Fear-t is de azok után hogy hallottam ezt az egész sztorit és látom az itt leírt alátámasztó valóság alapját igazándiból már nem is érdekel. Véleményem szerint nincs rosszabb annál amikor valaki úgy akar előre jutni hogy közben megpróbálja lenyomni a vetélytársát. Szóval 1 szó mint 100 lehet szerintem kellemes 25-30 percet töltöttem el és kifejezetten jót borzongtam a barátnőmmel szóval én ajánlom mindenkinek a House of Horror Budapest-et szemben az Underground Fear alattomosnak tűnő kapányával ami számomra inkább gyomorforgató.
2012. jún. 28. 17:47
13/16 anonim válasza:
A Nightmare in Budapest egybeolvast az Underground Fear-rel, és már a Barcsay utcában üzemelnek az ismert rémekkel együtt :)
A House of Horror-ban azóta a színvonal a béka popója alatt van, iszonyat gagyi a műsor, a szívem szakadt meg, amikor 10 perc alatt kijutottunk, és csak kérdőjelek szaladgáltak a fejünk felett, hogy ez mégis mi volt???
A Siófoki mégrosszabb, azt mondták, hogy ott még ennyi minden sincs.
Úgyhogy a House of Horror-t el lehet felejteni. Iránya a Nightmare in Budapest-Underground Fear horrorlabirintus a Barcsay utcában! :) Én már függő vagyok:D
2012. júl. 10. 20:10
14/16 anonim válasza:
És tessék, már megint ki próbálja meg lejáratni a másik helyet? Én csak azt írtam le amit tapasztaltam, de te, aki mindenhol ott vagy és fikázod őket állandóan már itt is megteszed, szánalmas vagy :D az egész csapattal, akikért úgy rajongsz. Törödjetek a magatok dolgával, ne a pocskondiázásról szóljon az életetek!
2012. júl. 29. 15:28
15/16 anonim válasza:
Kérlek valaki írja le priviben részletesen a pesti house of horrort!! Amúgy a nightmare nbagyon para volt :D 14 évesen voltam két haverral 2 lány 1 fiú és hú. aJÁNLOM
2014. dec. 15. 20:04
16/16 Csóka Gréta válasza:
En imadtam azt a helyet.
Volt olyan,hogy napi 4x elmentunk oda.
A heten kb. 5 napot arra aldoztunk..
Nem tudom mi volt velunk,de igy visszagondolva nagy hulyeseg volt..
Aztan idovel kezdett mindenki beflegmulni,ugy beszelni velunk mint a kutyakkal..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!