Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Volt már valaki a Nightmare...

Maidx14 kérdése:

Volt már valaki a Nightmare in Budapest vagy a House of horror (siófok) interaktív horrorszínházban?

Figyelt kérdés
Megosztanátok a tapasztalataitokat, élményeiteket? Köszönöm szépen!

2012. jan. 15. 23:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
siófokiba voltunk, ,de azt úgy képzeld el hát lányok is voltunk meg fiúk én elől mentem, mint lány ,de az életünkért futottunk annyira ijesztő meg élethű, ajánlani tudom ennek ellenére, budapestibe most fogunk menni, ja és annyira futottunk menekültünk Siófokon, hogy mikor kiértünk egyik maszkos csávó ki jött levette maszkját le guggolt és nevetett és ennyit mondott egy élmény volt lányok
2012. jan. 17. 08:06
 2/16 anonim ***** válasza:
és a budapesti milyen volt?
2012. jan. 24. 10:57
 3/16 anonim ***** válasza:

jaj a siófoki tényleg nagyon jó én is voltam a pasimmal ketten hát végig futottam az egészet tényleg teljesen át éltem nagyon ijesztő. mondjuk közvetlen a horrorház mellet van egy olasz étterem és két napig esténként ott ettünk csak annyit lehetett hallani hogy segítség anyuuu jézusom nee ne bánts. én már aszt hittem tényleg ölik az embereket. :)

Szóval mire oda került a sor hogy bemegyünk telejesen bevoltam parázva hogy mi vár ránk. de tényleg egy élmény.

2012. febr. 4. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok nem is tudtam hogy pesten is van pesten holvan?
2012. febr. 4. 13:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Végül elmentünk mi is 6-an és nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek. Kicsit féltem tőle, hogy gagyi lesz, de pozitívan csalódtam.

A Lázár utca 7 szám alatt található, Deáktól pár perc séta.

[link]

2012. febr. 5. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha te már voltál, nem szeretnéd velem megosztani, hogy mennyibe került?:) Nem látok sehol árat, de nagyon szeretnék elmenni. :(
2012. márc. 29. 15:55
 7/16 anonim ***** válasza:

A siófokiban nem voltam, de a budapestiben igen, és csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett, nagyon jól szórakoztam :)

2800.- Ft fejenként, de 4 főnél nagyobb csoportnál valamivel olcsóbb.

2012. ápr. 10. 21:37
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Nyílik egy új interaktív horror labirintus. Underground Fear néven....itt a túrák kb. 45 percesek lesznek és horrorfilmeket fognak életre kelteni....azt mondják parásabb lesz...én tuti megnézem őket!
2012. máj. 3. 17:47
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
Az Underground Fear-t csak ajánlani tudom, sokkal színvonalasabb, mint a House of horror. A régi Nightmare in Budapest banda csinálja, a másikban teljesen új emberek vannak, akik nagyon nem értenek hozzá.. :S :(
2012. jún. 11. 08:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Ezt én is alátámasztom! A house of horror nagyon gyagyi :S

Ha valaki igazán egy jót akar kalandozni a horrorban akkor az Undergroundfear az ő helye! :) 1073.Barcsay utca 3

2012. jún. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!