Hol ismerkedhetnék opera rajongókkal?
én chrome rajongó vagyok, nem vagyok jó?
2012. jan. 12. 14:22
2/11 anonim válasza:
menj vissza az időbe 20 évvel
2012. jan. 12. 14:24
Én is imádom az operát, csak senki nem akar velem eljönni :(
Szerintük elavult vagyok :/
22/L
Ha tudsz a problémára megoldást oszd meg velem is légyszi'!
2012. jan. 12. 14:27
4/11 A kérdező kommentje:
En elszoktam menni egyedul, csak jo lenne neha tarsasaggal is. Igazabol van baratnom aki szereti, csak o videki es igy ritkan tudjuk megoldani. Megoldasom nincs egyelore, de, mint latod rajta vagyok az ugyon. :)
Masodiknak koszonom az intelligens hozzaszolast, nem engem minosit.
5/11 anonim válasza:
Én operában még csak 1x voltam életemben (a Bánk Bánt láttam), de színházba szívesen járok. Jobb híján az anyukámmal. :( Van egy hangulata az egésznek, nem olyan snassz mint a mozi. Olyan exkluzív! :) 27/f
2012. jan. 12. 14:35
#3 - te vagy a megoldás...
2012. jan. 12. 14:47
Ez nem lesz hasznos válasz előre is bocsi:
Én énekkarral mentem általánosban és a Figaro házasságát néztem meg. Annyira elvarázsolt a hely. Pont a kakasülön volt a helyünk és az egész termet be lehetett látni fentről... én nagyon élveztem. :)
Utána voltam a Varázsfuvolán. De aztán többre nem mentem mert nem volt kivel és mivel vidéki vagyok annyira nem jó egyedül utazni meg közlekedni Pesten, meg mondjuk ehhez ki is kell öltözni.
22/L
2012. jan. 12. 14:49
Én egyébként szoktam járni előadásokra. Az Operába, Müpába... sőt, vagyok annyira mazochista, hogy még az Urániába is beülök egy-egy közvetítésre. De van hozzá párom. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy hol lehet ilyen társat találni.
2012. jan. 12. 14:56
Eszembe jutott valami, ami segíthet. A Müpában Fenyő Gábor vezet egy Műhelybeszélgetés nevű klubot, ahol a bemutatásra kerülő darabok alkotóival és fellépőivel szokott beszélgetni közönség előtt. Operák kapcsán is szokott lenni, nyilván opera rajongóknak. Hát, nem hazudok neked, kábé 60 év ott az átlag, de sajnos ez van... Viszont! Wagner Trisztán és Izoldájának a főpróbáját az ott kapott tiszteletjeggyel néztem meg.
2012. jan. 12. 15:10
10/11 A kérdező kommentje:
Nem ertem, miert 60 folott az atlag? En akarhanyszor megyek operaba, szoktak lenni fiatalok, de valahogy mindenki azt gondolja, hogy ez nyugdijas foglalkozas. (mar aki nem lat bele) Most nem a valaszodra ertettem, az hasznos volt es koszonom szepen! Utana nezek!
Kapcsolódó kérdések: