Ki lett volna jó az Euróvízióra? Hogy tetszett Ádok Zoli produkciója?
Ezüstpatak, Dalriada, mert ezeket ismered.
Szerintem inkább Khan Abyss, vagy Perfect Unity
Na látod ezért írtam, hogy a dolgot egy országos verseny kellene megelőzze.
Nem értek egyet azzal, hogy külföldön is ismert nevet kellene nevezni, mert az Omegán és Yonderboi-on kívül nem nagyon ismernek magyar könnyűzenészt külföldön. A magam részéről a Dalriadára szavazok, ha már mindenképpen mondani kell valakit. Fantasztikus zenészek, Laura hangja különleges és gyönyörű, a számaik csodásak, és tényleg MAGYAROK, a szó legjobb értelmében, nem az a tipikus se íze-se bűze-fesztiválzenekar!
Ádok Zoli? Hát, mikor kiderült, hogy ő megy ki Moszkvába, és megnéztem a klipjét, csak fogtam a fejem, és bár nem ismertem a többi versenyzőt, már akkor tudtam, hogy ezzel a produkcióval nem fog döntőbe jutni, az MTV meg megint kiszórt egy nagy kalap pénzt az ablakon, pont, mint tavaly.
Szerintem se szempont, hogy ismert legyen külföldőn, de azzal nem értek egyet, hogy csak az Omegát meg a Yandermittoménkiket ismernék.
Komoly sikereket érnek el például a következő csapatok : After Crying,The Moon and the Nightspirit, vagy akár az Ektomorf.
A Dalriada gáz ! Lemezen nekem is tetszenek, de láttam élőben is őket kétszer is , hát nagyon gáz !
Se a zenei teljesítményük, se a mozgásuk kiállásuk nem megfelelő.
El voltam ajulva a produkciotol, de nem azert, mert annyira tetszett...az utobbi evekben az eurovizion eleg sokat bohockodtak, sokszor elment a dolog a show iranyaba, az enek karara...ugy latszik, erre gyurtak zoliek is, mert meg a hangjat sem hallottam, csak valami fura szerkos alakok ugraltak a szinpadon...
iden kevesebben bohockodtak szerintem, mint korabbi evekben.
nem tippelek inkabb, kinek kellett volna mennie, de o nem volt tul jo valasztas. Itthon sem olyan nagy sztar, mint amennyire sztarolt...
Nalunk Szlovakiaban tv-musorban valasztottak ki a kijutot a jelentkezok kozul, szavazott a zsuri es a tv-nezok is, szerintem szinvonalas produkciok voltak. Elsosorban enekesek, ezen volt a hangsuly.
Az Ektomorfot csak mint példa mondtam, a külföldi ismertséghez.
Mindenképp egy országos szelekcióra lenne szükség. Ami ma megy az mutyizás.Kontraszelekció...
Tudom,hogy sokaknak nem fog tetszeni, amit írok, de most tegyétek félre a személyes véleményt az előadókról és úgy olvassátok el:
Óriási siker lett volna, ha a Király testvérek indulnak. Viktor és Benjamin két jóképű fiú, ikrek, ez aranyos és különleges, felhívja a figyelmet és a női nézőknek tetszik. Viktornak szép, képzett hangja van, Benjamin is jól énekel, ő mondjuk csak vokálokat és refrént és így kezdeni az előadást és mondjuk a 2. refrénnél bejön Linda, aki az egyik legjobb hangú magyar énekesnő, csinos lány és nagyon profi, tapasztalt. Angol kiejtésük kifogástalan, pár sor magyarral még érdekesebbé lehetne tenni. Műsornak két táncosnő, akik a fiúkkal szórakoznak és egy táncos, aki Lindával. Egy jó, fülbemászó, bulizós dal és top5-ben vagyunk. És ne hivatkozzon senki a himnuszra vagy arra, hogy nem tartja igazságosnak Viktor győzelmét a Megasztárban, csak gondoljátok végig, hogy nem is lenne hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!