Ki lett volna jó az Euróvízióra? Hogy tetszett Ádok Zoli produkciója?
egyetértek......megnéztem hááát nem volt egy szinvonalas produkcio az biztos
Nekem Mark,mostanában nagyon megszerettem a számait =)
Nyilvános versenyszerű tehetségkutatókat kellene tartani, és ezek győztesei képviseljék hazánkat nemzetközi megmérettetéseken.
Fontos lenne, hogy a zsüriben ne idióták és laikusok üljenek , hanem olyan szakemberek akik már bizonyítottak.
Ehelyett megy a mutyizás...ház ez az eredmény :(
nem csak magyar dallal lehet indulni!!!!!!!!!!
azzal érvelnek h.nem lehet magyarul mert nem értenék...jajjj ne már..
nem számít, ha nem értik,más nyelvűeket se értenek....a magyar amúgy is különleges nyelv a külföldieknek, lehet h.pont ezért kapnánk sok pontot.tegnap is megoldották--> Gundel minden szám előtt 2 mondatban összefoglalta a tartalmakat...és ez pont elég volt.a hangsúly úgyis a dalon van..vagy jó megoldás lehetne még a háttérben kivetíteni az angol,verziót.ez is hasznos lenne...
dehogy nem lehet magyar nyelvű dallal indulni..ezt akartam írni..
előző voltam
Nem tudom miért éppen az agyonmajmolt tinisztárokat kellene ilyen fesztiválra kiküldeni!
Az Euróviziós dalfesztiválnak az a célja,hogy mindenki képviselje a saját hazáját,a saját hazájához méltón,és úg,ha meghallgatják,tudják,igen ők az oroszok,németek,románok,stb!
Ezzel csak az országot járatták le,bár ennél jobban már nem nehéz!
Legszívesebben Ezüstpatak,Dalriada!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!