Mit csináljak, ha unatkozom?
Figyelt kérdés
Semmi sem foglal le. Adjatok kérlek ötleteket.2011. dec. 12. 22:25
11/17 anonim válasza:
Menj le spárgába vagy vegyél kutyát és képezd! :D
12/17 anonim válasza:
Csinálj olyan dolgokat amit szeretsz.
És az annyira nem fog untatni semmikor.
Gondolom több is van amit szeretsz azt csináld ha unod magad
tanulj mert abból soha sem árt a sok.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát elkezdtem végre rendesen gyakorolni szaxofonra. :)
2011. dec. 14. 13:52
15/17 A kérdező kommentje:
Azért azt mégse lehet egész nap. :)
Jó, lehet, de mégis... :D
2011. dec. 15. 11:46
16/17 anonim válasza:
Hmm na a szaxofon jó. Amúgy hát igen, ez nehéz helyzet. Próbálj meg sportolni, meg a spárga se rossz ötlet. Pont ezt mondta, de nem rossz, én amúgy is szerettem volna szaltózni meg ilyenek.
Szaltó nem lett, de neten össze-vissza keresgéltem, milyen nyújtásokat kell csinálni hogy letudjak menni spárgába. Azt egész lazító ha már egyszer letudsz menni. Meg sportot is tudod otthon, fekvő felülés, stb. vagy veszel 1-2 súlyt és akkor azt is. Vagy olvass könyvet.
17/17 anonim válasza:
Esetleg próbálkozhatsz önkéntesként segíteni másokon. Az unalommal nem lenne gondod, hiszen ha körülnézünk, van mit tenni. Nem csak a rászorulók, de Te is jobban érezheted magad tőle, plusz önéletrajzban is szépen néz ki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!