Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha 149 cm vagyok, felnőtt...

Ha 149 cm vagyok, felnőtt belépőt kapok a Vidámparkban?

Figyelt kérdés
A Vidámparkban az a szabály aki 100-140 cm között van az gyerek belépőt,aki 140 felett pedig felnőtt belépőt kap.Én tavaly gyereket kaptam,és sok mindenre nem tudtam felülni.Most 149 vook.Szerintetek már felnőttet kapok?Nem néznek még kicsinek?Mondjuk a 12 év már megvan.Előre is köcce a válaszokat!:)
2009. máj. 16. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem diákot kapsz!!!NEm hinném hogy felnőtet.ÉS álatalában 14 éves korig még gyereknek számítasz de vannak olyan helyek ahol már itt diák.
2009. máj. 16. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A Vidám Parkban nincs diák és nem diák jegy. Van a 140 cm alatti (függetlenül, hogy milyen idős az illető), és van a 140 cm feletti. Ha nem tudsz átmenni a 140 cm-es kapun, akkor teljes árú jegyet kell venned. Tehát 4200 Ft a belépő neked.

Ugyanis a Vidám Parkban nem korhatárfüggő az, hogy melyik hintára ülhetsz fel, hanem magasság- és egyes hintáknál súlyfüggő.

2009. máj. 16. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szt kérdeztem amit ti mostt írogadtok.Azt kérdeztem hogy én milyen belépőt kapok ha 149 cm vagyok...mert ha télleg 140-ig van a gyermek,akkor már felnőttet kapok mert 140 majdnem 10 cm-el túl vagyok!
2009. máj. 17. 07:06
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok!

Hát pedig én azt irogattam amit te kérdeztél...

2009. máj. 17. 16:34
 5/7 A kérdező kommentje:
1.te hülye vagy.nem számít a kor!az számít hogy hány cm vagy és ha 140-en felül akkor felnőttet kapsz!Okostojás!Még nem is voltál ott,ne oktass ki!
2009. máj. 17. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Kicsit ellent mondtál saját magadnak, kedves kérdező. Te mondtad, hogy NEM SZÁMÍT a kor. Akkor hogy kapnál felnőttet? Hiszen nincs is olyan, hogy felnőtt jegy, mert az "kort" jelentene... Te 140 cm feletti jegyet fogsz kapni. Nem felnőttet, nem gyereket, nem diákot, nem tanulót, nem nyugdíjast, hanem a 140 cm felettieknek járót.
2009. máj. 19. 01:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok 140 felettit kaptam és felültem szó szerint mindenre.Azért kösz.
2009. máj. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!