Te csak divatból jársz szórakozni vagy tényleg otthonosan mozogsz az éjszakában?
Én szeretek táncolni, meg a koncerteket is bírom, azért nem mennék el, hogy ne nézzenek otthonülősnek, vagy megfeleljek a barátaimnak. Havonta egyszer elmehetek már 17 éves korom óta, többre mondjuk nincs is nagyon igényem.
18L
Divatból szerintem senki nem jár szórakozni, ha amúgy semmi kedve.
Én nem sűrűn járok mondjuk, csak ha van valami jó koncert vagy akármi. A diszkóknak nem látom értelmét. Sok büdös ember, hallani sem lehet semmit, látni sem nagyon, a zene is unalmas.
Nem divatból járok szórakozni, hanem mert 15 éves korom óta szeretem a koncerteket, fesztiválokat, a kocsmába beülős- beszélgetős estéket, ugyanúgy, mint az otthoni délutánból késő éjszakába nyúló társasjátékozásokat a testvéreimmel, barátaimmal. :)
19/l
Én szeretek bulizni,szórakozni,eljárogatni otthonról,és igen,valóban otthonosan mozgok az éjszakában,de az én szótáramban ez mást jelent... :-)))
Amúgy meg szimplán divatból csak nem megy el az ember,ha egyébként semmi kedve hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!