Nagyon gáz ha nem tudok táncolni de attól megyek bulikba és táncolok?
Figyelt kérdés
Szóval nem,hogy nem tudok táncolni de véleményem szerint nem táncolok jól...inkább hanyagoljam?2011. dec. 1. 10:16
1/2 anonim válasza:
Figyusz! Én se tudok táncolni, mégis az első feleségem egy táncosnő volt és ráadásul akkor még szeretett is engem. Nyugodtan menjél el a buliba és mozogj a zenére! Lötyögjél! Érezd jól magad! Ennyi. Sokan azt hiszik, hogy tudnak táncolni, közben elég gáz, amit csinálnak. Légy laza, mint a biciklilánc :)
2/2 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tudok. De aztán egyszer elmentem bátyámmal meg haverjával bulizni. Valahol belvárosban voltunk. Hát tömeg volt, én össze vissza lötyögtem, meg ráztam a karom. A végén megkaptam a kommentet hogy "b.zis" volt XD. De nem kell komolyan venni, mutatták is nekem.
Volt ott egy srác, be volt szívva egy helyben állt a piájával, neki ennyi volt XD, másik 2 srác meg csak rázta a kezét. Szóval túl béna nem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!