Unatkozok. Mit csináljak? 13/L
Figyelt kérdés
Hazaérek,megcsinálom a házit,takarítok ha kell,sportolok,de ez 3-4 óra alatt megvan.Ezek után mit csináljak?Falusi vagyok,úgyhogy sok lehetőség nincs.Légyszi,segítsetek!2011. nov. 29. 18:06
1/5 anonim válasza:
csináld meg a házimat..:// :d NEKEM MEG TÚL SOK A DOLGOM. aMÚGY KERESS VALAMI (hú, bocsi caps lock) hobbyt pl kézimunkázz (kötés, varrás horgolást, én imádok..) olvass, nézz filmeket és persze találkozgass a barátaiddall.:))
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
Az az igazség,hogy kötni,horgolni,hímezni tudok,de már annyiszor csináltam,hogy meguntam.Barátnőim vanak,de nagyon gázak,meg én vagyok a legidősebb az osztályból (1-1,5 évvel vagyok tőlük idősebb) és így elég nehéz barátkozni.
2011. nov. 29. 18:19
4/5 anonim válasza:
első vagyok tőlem is kb annyival idősebbek az osztálytársaim, bár nem látszok annak. Járj szakkörökbe, ha szeretsz rajzolni vagy táncolni, akkor főleg ecsatlakozhatsz valami csoportba ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Táncolni nagyon szívesen járnék,csak nincs hozzá lehetőség.Modelliskolába is jártam,de kiléptem.Rajzolni szeretek,de a szakkör csak 4-kor kezdődik,nekem meg nem úgy mennek a buszok,és így nehéz megoldani.
2011. nov. 29. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!