Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi egy normális válasz arra,...

Mi egy normális válasz arra, hogy "mizu"?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 18:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
semmizu
2011. nov. 19. 18:43
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

A esetek 98%ban erre az a válasz, hogy:

"semmi kül"

2011. nov. 19. 19:00
 3/23 A kérdező kommentje:

s a maradek 2%ban? nem lehet a kerdest ugy ertelmezni, hogy "mcs?" s a valasz is ennek megfelelo legyen. pl

"nezem a tv-t..s veled mivan/s te"?

2011. nov. 20. 09:38
 4/23 anonim válasza:
100%
Szerintem már a "mizu" sem egy normális kérdés, tehát nem lehet rá normális választ adni. Ez egy mai divatos szóhasználat, amitől "falra lehet mászni". Meg az ehhez hasonlóktól (pl. OMG, nm és "társaik"...)
2011. nov. 20. 11:23
 5/23 A kérdező kommentje:
en sem lelkedezek ezekert...de ha valaki megkerdi, hogy "mizu?" sosem tudom, h hirtelen mit nyogjek ki neki, aminek meg ertelme is van :)
2011. nov. 20. 17:04
 6/23 kevke98 válasza:
53%

nem jól tudjátok... pl.: OMG vagyis Oh My God = ó istenem csak röviden a mizu meg mi van veled csak rövdiebben mert lusták vagyunk kiírni teljesen

nm = NincsMit

ennyit erről

2011. nov. 20. 19:29
 7/23 Csejó válasza:
94%

A "mizu?" sztem napjaink szlengjének épp olyan üres udvariassági kérdése, mint nagyapáink korában volt a "hogy van?"

Senki nem azért kérdezi, mert valójában választ vár rá, sőt, úgy tudom vannak kultúrák, ahol kifejezetten udvariatlanság erre a kérdésre érdemben válaszolni.

Szóval az udvarias válasz a kérdésre (a kérdező stílusában):

- minden ok.

(pikírtebbek visszakérdezhetnek:

- mizu?

- mi legyen?)

2011. nov. 21. 08:45
 8/23 anonim válasza:
100%
Kerdezd meg SP haverod
2011. nov. 22. 02:08
 9/23 anonim válasza:
100%

Kevke98: az OMG ugyanolyan rövidítés, mint a mizu... Azt én is (meg szerintem mások is) tudják, mi az OMG (kamasz gyerekeim vannak). Mindegyikkel rövidítesz "lustaságból" egy mondatot. Ennyi...

Próbaképp, mikor a gyerekem hazajött, megkérdeztem tőle: mizu? Mire ő: semmi kül - a 98%-ba benne van ő is :)

Ez aztán a XXI. század beszélgetése!

Csejónak pedig igaza van! Ha valakit tényleg érdekel, hogy "mizu" veled, akkor meg tudja normálisan is kérdezni!

2011. nov. 22. 09:34
 10/23 anonim válasza:
100%

Tudjátok mi jut erről eszembe? Anno a Mézga család Köbükije. Hihetetlen, hogy előbb-utóbb tényleg így fog beszélni az ember?! "Kapcs ford" :)

- Mizu?

- (laza vállrándítás, flegma arc) Semmi. És veled?

- u.a.

Aztán jöhet a kínos csönd.

Lehet, hogy a "mizu", pont ezt a kínos csöndet hivatott elütni, valami kérdésfélével, hátha találunk valami témát.

2011. nov. 22. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!