Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Volt mar valaki a Muveszetek...

Volt mar valaki a Muveszetek Volgyeben? Ha igen, tetszett-e es miert?

Figyelt kérdés
milyen programokat ajanlotok?
2009. ápr. 27. 02:42
 1/3 anonim ***** válasza:
én legutolján két éve voltam azt azóta nem megyek mert belépőt kell fizetni a semmiért. és ahogy előtte években voltam mindig ugyanaz a szutyok volt semmi változás még az eladók és a standok is ugyanazok voltak jah és szerintem olyan sok programot sem ajánl persze jó sok pénzt elkölthetsz de amúgy mást nem tudsz csinálni mint hogy vásárolsz és vásárolsz esetleg képeket nézegetsz
2009. ápr. 27. 07:29
 2/3 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 27. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Én talán kétszer vagy háromszor voltam, még régebben. Ez a belépős dolog nekem új.

Tehát csak a régi viszonyokról tudok mesélni: nekem nagyon tetszett, pedig nem vonzódom az ilyen jellegű dolgokért. Az ember akaratlanul is megvásárol egy csomó, aranyos apróságot, de én nem bántam meg, igazán jó dolgokat is lehet kapni és az emberek is kedvesek. A programok nem kötöttek le különösebben.

2009. ápr. 27. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!