Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy soha...

Miért van az, hogy soha semmire nincsen időm? :S

Figyelt kérdés
Suliba járok és kb 1-re érek haza,eszek,1 órát pihenek,kicsit laptopozok,kb.fél 2-3 óra fele nekiállok leckét írni 6-7-re kész leszek aztán fürdés evés,bepakolás,ruha kikészítés...és elmegy a nap ezekkel,semmire sem jut időm,se gépezni,tv-zni is alig....Ti hogy vagytok vele?? Tippek,hogy mit csináljak,hogy több időm legyen,jobban be tudjam osztani?? Fontos lenne
2011. szept. 17. 14:54
 1/6 dirtboy ***** válasza:

pihenés helyett csináld azt amire nem jut időd,végül is csak suliból mész haza azon nem nagyon van mit pihenni.

én mikor haza jöttem suliból ettem és felkészültem az edzéshez aztán meg edzettem./testépítés/

később melóból haza jöttem ettem felkészültem az edzéshez és edzettem.

a suli utána pihenőt ki lehet hagyni mert suliban is ültél eleget.

22/F

2011. szept. 17. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem sincs semmire idom hetkoznap,ezert hetvegen jarok szorakozni hajnalig utána hoszzu alvás és kezdodhetnek a szurke hétkoznapok ismét amugy meg probálj mindent elrendezni magad korul keszíts napirdenet hogy mit fogsz csinálni mettol meddig és így talán tudsz szerezni egy kis + idot ,sry h nincsenek ékezetek :D
2011. szept. 17. 15:07
 3/6 hümi ***** válasza:
nekem sincs időm.. főleg amikor 7órám van :S de nekem még a hétvége is kevés, nem értem h mehetek el ilyen hamar az idő :S:D
2011. szept. 17. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:

3-4 órát minek tanulni?

Nem azt mondom, hogy legyél 1-es, ne tanulj semmit, de 2 óra tanulás nekem bőven elég LENNE akár a 4-eshez, pedig azért nem könnyű suliba járok.

Bár kort nem írtál, ha már egyetem, akkor azért megérthető az a 3-4 óra tanulás.

2011. szept. 17. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet. Én 15.00kor jövők ki a suliból és annyira ellazsálom az időm,hogy nincs időm semmire. 17.00 fele neki fogok tanulni és aztán befejezem 20.00. Aztán egy kicsit tévézek és fekszem is le. Sokszor napokig,a számítógépet se kapcsolom be. Szerintem programozni kéne mit,mikor csinálsz,mintha órarend lenne,lehet bevállik. Én is kifogom próbálni :)
2011. okt. 1. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen,csak az nekem olyan robotszerű,meg a suliban is elég már az időre csinálás,órarend,legalább itthon legyen már nyugi,csak így sajna tényleg nem jó! :)
2011. okt. 1. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!