Mit csinálhatnék szabadidomben még?
olvasás, hastánc, lovaglás, rajzolás...
szerepjáték(RPG, tulajdonképpen mondhatni egy bonyolultabb társasjáték, általában valami fantasy) de ehez többen kellünk
meg netes játékok pl WoW és Guildwars
Szerezz egy párt :)
És nem tik, hanem ti :)
Színjátszókör remek elfoglaltság...Heti egy alkalom amikor kultúrált jóhumorú emberek közt tölthetek, aztán ha van időm tanulgatom a szövegecském és próbálgatom a legjobb hangsúlyt...a jelmezemen gondolkodom...jó dolog ez :)
Szabadidőmben még színházba járok mivel lehet hogy már kitaláltad, és szerelmese vagyok a színháznak...
Bár gyakran van időm és türelmem egyszerre de szoktam még olvasni...csak nehéz letehetetlen könyvet találni, mert én az olyat szeretem :D
Vannak macskájim és a kölyökmacskám tanítása, edzése is jó játék:)
Például felrakom egy bárszékre ami elég magas ahhoz hogy ne merjen leugrani de elég alacsony ahhoz hogy ne legyen baja ha leesik....nekitámasztok a széknek egy deszkát és megmutatom neki az utat...ha nagyon nem tud lejutni persze leveszem....eetleg futtatom a kis aranyost a fűben...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!