Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék szabadidomben...

Mit csinálhatnék szabadidomben még?

Figyelt kérdés
nos szertek sportolni de néha nincs rá idom h kimenjek és néha nincs jo ido se akkor bent szoktam tévézni,dévédézni,netezni......unatkozni...ti még mit szoktatok csinálni?mivel toltetném el a z idomet még..estleg valami jo játékXDvagy valami szorakozás modszer ??nos erre lennék kíváncsi h tik hogyan is szorakoztos mit csináltok otthon???mivel toltitek el a szabadidotoket:)))koszike mindenkinek puszi
2009. ápr. 20. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

olvasás, hastánc, lovaglás, rajzolás...

szerepjáték(RPG, tulajdonképpen mondhatni egy bonyolultabb társasjáték, általában valami fantasy) de ehez többen kellünk

meg netes játékok pl WoW és Guildwars

2009. ápr. 20. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
jha bocsi, első vagyok 22/L
2009. ápr. 20. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerezz egy párt :)

És nem tik, hanem ti :)

2009. ápr. 20. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Színjátszókör remek elfoglaltság...Heti egy alkalom amikor kultúrált jóhumorú emberek közt tölthetek, aztán ha van időm tanulgatom a szövegecském és próbálgatom a legjobb hangsúlyt...a jelmezemen gondolkodom...jó dolog ez :)

Szabadidőmben még színházba járok mivel lehet hogy már kitaláltad, és szerelmese vagyok a színháznak...

Bár gyakran van időm és türelmem egyszerre de szoktam még olvasni...csak nehéz letehetetlen könyvet találni, mert én az olyat szeretem :D

Vannak macskájim és a kölyökmacskám tanítása, edzése is jó játék:)

Például felrakom egy bárszékre ami elég magas ahhoz hogy ne merjen leugrani de elég alacsony ahhoz hogy ne legyen baja ha leesik....nekitámasztok a széknek egy deszkát és megmutatom neki az utat...ha nagyon nem tud lejutni persze leveszem....eetleg futtatom a kis aranyost a fűben...:D

2009. ápr. 20. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!