Egyedül vagyok itthon 4 napig, mit csináljak? :D
öm nem tudom hogy lány vagy bár szerintem igen :d
hívd át 1-2 bnődet és csináljatok amit szeretnétek :D úgyis jön majd a sok ötlet :DD 15/L
Szia! Én azt javaslom, ne töltsd mind a négy napot az Internet előtt. Ami fontos, azt rendezd le fél / egy óra alatt, és nyomás a gép elől!
Gondolj arra, mit szeretsz csinálni. Menj el könyvtárba, vagy kapj le a polcról egy még nem olvasott könyvet, és merülj bele. Ha van (kis)állatod, tölts el vele minél több időt, almozd, képezd. Ha már süthetsz/főzhetsz, lepd meg magad valamilyen étellel, desszerttel, de akár sütés nélküli süteményekkel is jó hangulatba kerülhetsz!
Menj ki a szabadba! Sétálgass, biciklizz. Látogasd meg egy közeli rokonodat, lepd meg valamivel. Találkozz a barátaiddal. Használd ki ezt a szabadságot, de ha visszajönnek, lássák rajtad, hogy felelősségteljesen tudtad eltölteni. Ezért én azt is javaslom, hogy pár órát szánj takarításra is. Mosogass el, törölgesd le a polcokat, televíziót, számítógépet. Söpörj és moss fel, porszívózz. Hidd el, egy szuper zene mellett ez gyerekjáték, és a hazatérőknek is nagy meglepetés lesz.
Esténként ne nézz krimit, horrort, ha félsz a sötétben. Egy vígjáték vagy romantikus film ugyanúgy megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!