Ma egyedül leszek egész éjjel itthon mit csináljak?
Figyelt kérdés
Senki barátnőm nincs itthon,én meg szét fogom unni magam mit csináljak?Mert kiakarom használni hogy egyedül lehet végre itthon::D Főleg este.:D :) 15/L2011. aug. 11. 19:48
31/44 A kérdező kommentje:
egyedül nem jó filmezni...elalszok:D takarítani utálok olvasni szar ilyenkor
ja,..válogatós vagyok tudom...
2011. aug. 11. 20:30
33/44 A kérdező kommentje:
éneklés...:D de mpont az amit nem lehet este.:D
2011. aug. 11. 20:34
35/44 anonim válasza:
Én táncolnék. Legalább nem égek be senki előtt :D
36/44 anonim válasza:
Már egy csomó ötletet adtak neked, kussolj már el! Menj maszturbálni!
37/44 A kérdező kommentje:
szeerintem meg te kussolj azt kérdezek amit akarok.:D
2011. aug. 11. 20:40
38/44 anonim válasza:
GYEREKET, NA! Ezt akartad olvasni? :-D
39/44 anonim válasza:
Énekelj hangosan zenére, rendezd át a szobád, ugrálj az ágyadon, nézegesd magad a tükörben, eszegess, maradj fennt sokáig, masztizz, pakolássz, nézz egy horrot sötétbe, nézegess idiótaságokat a neten, masztizz megint majd aludj.
40/44 anonim válasza:
mi lenne ha azt csinálnád amit akkor is szoktál mikor nem vagy egyedül? mert azok az ötletek amiket ilyenkor lehet kivitelezni nem igazán nyerték el a tetszésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!