Mi a véleményetek a gogo-ról?
Figyelt kérdés
A lányokról? A táncról? Tapasztalat? ...minden...:D2009. ápr. 9. 22:24
1/4 anonim válasza:
Linkelhetsz a táncról, mert nem találtam...
Egyébként nekem nagyon tetszik a csajok ruhája, meg ahogy táncolnak az is szexi :)
2/4 anonim válasza:
Hát pénzkeresési lehetőségnem nem utolsó
Ha csinos lennék talán még én is kipróbálnám...
3/4 A kérdező kommentje:
És aki ezt műveli, az visszataszító meg ilyesmi? Ha pasid van, szerintetek tilos így pénzt keresni??? Én csinos vagyok, szuper alkatom van és nagyon jól táncolok (sokan mondták már, hogy miért is nem foglalkozom ezzel)...nem tudom, hogy milye vélemények vannak róla...erkölcsi téren meg minden szempontból. Mondjuk szezonmunkának bevállna, nem? Nincs tapasztalatotok? Ugye az mind kamu, hogy így meg úgy kell....na....értitek. Szóval nincs benne semmiféle szex, igaz?!?
2009. ápr. 10. 19:52
4/4 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem visszataszító, én is gondolkoztam már ezen, de végül nem vállaltam be
szezonmunkának vállald csak, rövid időre, mert ebből is nehéz kikerülni és csak igényes helyre menj táncolni, ahol korrektek a főnökök és valóban szexmentes a munka
ha ésszel csinálod, akkor semmi bajod nem lehet belőle, de mindent kétszer gondolj meg! és ne szokj rá... ez csak jó tanács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!