szerintem egyáltalán nem gáz.nekem is van oylan ismerősöm, aki 18 éves, és yaoi fan. én is yaoista vagyok, szóval nyugi, nem gáz ^^.
2009. ápr. 18. 17:03
14/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Énis yaoi-fan vagyok :D
De egy jó tanács: ne nagyon hangoztasd ezt pasik körében,mert legtöbben nagyon ki tudnak borulni tőle...(tapasztalatból mondom)
2009. aug. 25. 00:07
15/33 anonim válasza:
Egyrészt:
Utána néztem, és amikor olvastam mi is ez, hát jól felröhögtem:D
Másrészt:Qrvára nem gáz férfiak körébe mert azt se tudják mi az:D
2009. szept. 16. 20:00
16/33 anonim válasza:
18 évesen annyira nem gáz, végülis 18+ a téma :) Az inkább gáz, hogy kis 13-14 éves fruskák yaois táblákkal szaladgálnak animeconon, és ha meglátnak egy shounen-ai mangából beöltözött cosplayert, bevetik a szupersikítás nevű roppant hatékony támadást, amitől 10 kilométeres körzetben mindenki megsüketül :D
2009. nov. 5. 16:18
17/33 anonim válasza:
" és ha meglátnak egy shounen-ai mangából beöltözött cosplayert, bevetik a szupersikítás nevű roppant hatékony támadást, amitől 10 kilométeres körzetben mindenki megsüketül :D"
Ez mekkora... :D De igazad van. Én is szeretem a yaoit, de azt nem értem, 12 évesen miért kell ezért rajongani. Nem hiába a 18+.
Kérdező: Nem gáz :) És a yaoi nem csak kufircból áll. Rengeteg szép yaoi történetet is olvasni/látni.
Nekem is poénkodnak rajta páran, de nem nagyon izgat.
2009. nov. 25. 22:32
18/33 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a yaoival, egyszerűen nem érdekel, ezért nem olvasok ilyeneket, sőt igyekszem elkerülni, de attól még nem fáj az nekem, hogy más szereti. Attól viszont hülyét tudok kapni, ha egy teljesen normális történetben a sok idióta yaois mindenkit mindenkivel összehoz (feltéve, hogy az összehozandó szereplők férfiak), pedig az egész annyira off character, hogy az már szánalom. Ha egy mangaka egyszer megalkotta a szereplőit, adott nekik egy saját személyiséget, jellemet, nem értem, a fanok miért torzítják el ezt ilyesmivel. Olvassanak inkább olyan yaoikat, amiket eleve annak szánt az alkotó. Ja, és az is kiakasztó, amikor az ember fanfictiont szeretne olvasni, azoknak is a 90%-a yaoi, szinte alig vannak olyanok, amik normálisak.
2009. nov. 26. 19:28
19/33 anonim válasza:
Utolsónak:
A fanficek, douk és fanartok nincsenek határok közé szorítva. Aki igényesen ír/rajzol, az feltünteti a figyelmeztetéseket, és nincs gond. Hisz ami nem érdekel, abba nem nézel bele, nem igaz?
2009. nov. 28. 02:52
20/33 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz! :D de azzal sem értek hogy álltalánosítani kellene, hogy a 13-14 éves lányok csak idióta sikítozós libák lehetnek! Én is 13 vagyok és szeriintem ezekhez sincs senkinek semmi köze! én így érzem jól magam és ez van! én nem rohangálok táblákkal a con-okon , és ennyi, elvagyok:D!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!