Úgy tűnik, a két barátnőd szerint igen. Szerintem nem az.
2009. ápr. 8. 19:51
2/33 anonim válasza:
Szerintem nem, de van aki irtózik tőle. Hogyha nem "csinálod" feltűnően (mondjuk nem olvasol/rajzolsz yaoit olyan emberek közt, akik utálják), akkor semmi baj sincs vele. :)
2009. ápr. 8. 19:53
3/33 anonim válasza:
Szerintem beteges de ezt ne vedd sértésnek. Ez az én véleményem.
2009. ápr. 8. 20:13
4/33 anonim válasza:
Én 25 éves lány vagyok, én is szeretem, szerintem nem gáz. Még a barátom is szereti :) A barátnők meg ne foglalkozzanak vele ha nem tetszik nekik.
2009. ápr. 8. 20:13
5/33 anonim válasza:
van pár ismerős csaj akinek ez a mániája... egyszer beleolvastam egy ilyen történetbe... hááát mit mondjak enyhe rosszullét kerülgetett:D de én maximum négyszemközt poénkodok vele.. én meg a leszbi filmeket szeretem... na bumm!:D 19f
2009. ápr. 9. 00:59
6/33 anonim válasza:
Én nem szeretem, de szerintem nem gáz, inkább magánügy, mások az ízléseink, tiszteletben lehetne tartani.
2009. ápr. 9. 14:33
7/33 anonim válasza:
én nem tudom mi az...
2009. ápr. 9. 19:10
8/33 anonim válasza:
dehogy gáz!! ;) nyugi én is yaoi fan vagyok (mondjuk nekem minden bejön xD) amúgy tényleg ahogy már az egyik válaszoló írta nem kell mondani senkinek hogy te ilyeneket olvasol és akkor nem lesz senki poénforrása. a te magánügyed hogy mit olvasol/nézel. ha valakinek nem tetszik akkor ne nézze ;)
egy 16 éves lány :)(L) yaoi (L) --> extra helyes pasik :P
2009. ápr. 11. 19:47
9/33 anonim válasza:
szerintem elég perverz dolog,(eddig nem itudtam mi ez.de most utánanéztem..)én spec.nem is értem mi benne a jó,de valóban magánügy,senkinek nincs joga beleszólni...
2009. ápr. 11. 19:53
10/33 anonim válasza:
hááát nem is tudom,az előző válaszoló azt írta hogy "elég perverz dolog"... akkor kérdem én akik pl. a lábak szagára izgulnak fel azok nem perverzek? x) azokhoz képest szerintem ez nem olyan perverz... én őket sem ítélem el,ha nekik ezt tetszik akkor csak szagolgassanak lábakat x) mind1 arra akartam kilyukadni,hogy ha azon izgulsz hogy ez minlyen gáz,hogy szereted a yaoit akkor gondoljon pl. erre http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..
ha ez nem gáz akkor a yaoi se ;)
üdv a 16 éves yaoi/ecchi/stb. fan lány,aki már egyszer válaszolt és aki amúgy tök normális annak ellenére hogy szereti a yaoikat xD további kellemes estét ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!