Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hatalom Kártyái kártyajátékban...

Hatalom Kártyái kártyajátékban mit jelent az, h pl. Büntetés: 4 ÉP. , Blokkolás: 2, Párbaj: 2, Izom:2. Mik ezek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 12:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ja és csere fázisban ugye az ellenfél körében is cserélhetek? ez mindkettőnkre vonatkozik ugye? és a tartalékban lévő lapokat ugye nem lehet támadni? csak amik az őrposztban vannak...
2011. aug. 2. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Most erre nem esküszöm meg, de szerintem csere fázis alatt szerintem csak az mozgathat ide-oda akinek a köre van éppen.

a tartalékban levő lények varázslattal üthetőek, vagy ha van olyan lény aminek olyan képessége van ,ami ezt lehetővé teszi

pl. [link]

Az építmények tartalékban is támadhatók ha az ellenfél lénynek van olyan képessége hogy átüt az őrposzton (akár direkt sebző képességgel is)

2011. aug. 2. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
ja és az építmények is támadhatók varázslattal is, meg megfelelő képességgel is. pl. [link]
2011. aug. 2. 19:34
 14/17 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm, a csere fázisos dolgot csak ezért kérdeztem mert itt így van írva: A csere fázis akkor következik, ha már egyik játékos sem akar a fő fázisban cselekedni. (Ha el akarod kezdeni a csere fázist, előtte kérdezd meg az ellenfelet, hogy mehet-e, vagy még folytatni akarja a fő fázist.) ja és, mit is jelent pontosan egy lapnál, hogy Direkt sebző képessége 5?
2011. aug. 2. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Az idézett szövegen én is gondolkodtam, de az a csere fázis KEZDETÉRE utal.

Direkt sebzés: az ilyen lapokon van egy kard ikon, ez jelzi hogy tud direkt sebzést használni.

Ha használni akarod (lehet az ellenfél körében is a harc fázis alatt) akkor annyi VP-t kell elköltened amennyit sebezni szeretnél, de max annyit sebezhetsz amennyi a képesség után van írva.

Tehát, ha van egy lényed aminek 3-as tűzlehelete van akkor elköthetsz 0,1,2,3 vp-t hogy ugyanígy 0,1,2,3-t sebezz egy célpont lénybe. Megosztani a sebzést itt sem lehet.

2011. aug. 2. 20:11
 16/17 A kérdező kommentje:
értem köszi!!! még olyan kérdésem lenne, h mit jelent ha egy lapra az van írva h: Feltámad. Gondolom ha megölné vmilyen másik lény feltámadna..de akkor mért nem az van odaírva h Élet: 1. ?
2011. aug. 3. 13:34
 17/17 anonim ***** válasza:

A feltámad azt jelenti, hogy az idézési költség újbóli megfizetésével akár a gyűjtőből is kijátszhatod az adott lényt a saját fő fázisod alatt.

Ennek a tulajdonságnak a leírása már nincs benne abba amit linkeltem, ez a Rhatt fénykora nevű kiegészítőnek a leírásába van benne, itt:

[link]

2011. aug. 3. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!