Hatalom Kártyái kártyajátékban mit jelent az, h pl. Büntetés: 4 ÉP. , Blokkolás: 2, Párbaj: 2, Izom:2. Mik ezek?
Most erre nem esküszöm meg, de szerintem csere fázis alatt szerintem csak az mozgathat ide-oda akinek a köre van éppen.
a tartalékban levő lények varázslattal üthetőek, vagy ha van olyan lény aminek olyan képessége van ,ami ezt lehetővé teszi
pl. [link]
Az építmények tartalékban is támadhatók ha az ellenfél lénynek van olyan képessége hogy átüt az őrposzton (akár direkt sebző képességgel is)
Az idézett szövegen én is gondolkodtam, de az a csere fázis KEZDETÉRE utal.
Direkt sebzés: az ilyen lapokon van egy kard ikon, ez jelzi hogy tud direkt sebzést használni.
Ha használni akarod (lehet az ellenfél körében is a harc fázis alatt) akkor annyi VP-t kell elköltened amennyit sebezni szeretnél, de max annyit sebezhetsz amennyi a képesség után van írva.
Tehát, ha van egy lényed aminek 3-as tűzlehelete van akkor elköthetsz 0,1,2,3 vp-t hogy ugyanígy 0,1,2,3-t sebezz egy célpont lénybe. Megosztani a sebzést itt sem lehet.
A feltámad azt jelenti, hogy az idézési költség újbóli megfizetésével akár a gyűjtőből is kijátszhatod az adott lényt a saját fő fázisod alatt.
Ennek a tulajdonságnak a leírása már nincs benne abba amit linkeltem, ez a Rhatt fénykora nevű kiegészítőnek a leírásába van benne, itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!