Mikorra lesz meg a Midnight sun magyarul az egész?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 18:08
1/7 anonim válasza:
Stephenie Meyer csak az első 12 fejezetét írta meg amikor valaki feltörte a gépét és felrakta a netre.
Utána az írónő azt mondta egyenlőre nem írja tovább...
Nem biztos, hogy lesz folytatása, de reméljük a legjobbakat, hogy minél hamarabb elkezdi írni:)
2/7 A kérdező kommentje:
óóó...remélem ,hogy befejezi egyszer.Kár lenne ha nem írná tovább...nagyon jó ez a könyv...
2009. ápr. 5. 19:19
3/7 anonim válasza:
akinek megvan akármeddig eltudná küldeni?? Midnight sun)
4/7 anonim válasza:
nekem meg van a 12. v 13. fejezettől a végéig NEM AZ ÍRÓ NŐ ÍRTA!!!!!!!!de azért nagyon élvezhető sztem:)ha még mindig szeretnéd végig elolvasni akk megpróbálkozom elküldeni.
5/7 anonim válasza:
Nekem is megvan, de nem az írónő írta és sztem is jó, csak kicsit idegesít Edward szenvedése...
6/7 anonim válasza:
Elküdenéd nekem azt a változatot a 12. fejezet után?
(sebidodo@freemail.hu)
Nagyon hálás lennék.
7/7 anonim válasza:
szeretném ha nekem is elküldenéd 12. fejezettől..
(sello.reka@freemail.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!