Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor jelenik meg a Midnight...

Mikor jelenik meg a Midnight Sun könyvben magyarul?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

az írónő be sem fejezte a könyv megírását!

akkor szerinted?

az elkövetkező egy évben biztos nem,de az is lehet,hogy soha!

2010. jún. 21. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én eddig már elolvastam belőle 11 fejezetet a www.midnight_sun.mindenkilapja.hu oldalon azt hiszem igy van de amm téll nincs még megírva mert az iró odaadta egy barátjának a már megírt 11 vagy 12 fejezetet és a barátja felrakta egy oldalra vagy mi és az iró abbahagyta az írást legalábbis igy olvastam
2010. jún. 21. 23:06
 3/12 A kérdező kommentje:
És mikor fogja újból elkezdeni?
2010. jún. 22. 22:01
 4/12 anonim válasza:
32%
nem fogja....ennyire nem érted a dolgot?Valaki idő előtt ellopta tőle a félkész könyvet,felrakta netre és ő úgy döntött h akkor nem fogja befejezni ha ilyet tettek vele...magyarul nem fogja befejezni,sosem lesz kész és nem is lesz kiadva sem magyarul sem angolul...Do you understand that I say?
2010. jún. 27. 13:01
 5/12 anonim válasza:
85%
Igaz, hogy ez a könyv valószínűleg nem fog megjelenni, de helyette az írónő ír egy másik,Alkonyathoz (pontosabban Eclipshez) kapcsolódó könyvet. Breeről, a 15 éves új vámpírlányról fog szólni, akit az Eclipseben a Volturi sikeresen kivégez... :S
2010. jún. 27. 15:00
 6/12 anonim válasza:
86%
Nemrég (kb. 2-3 hete) valamilyen tv műsorban láttam az írónőt (lehet, hogy a Fókuszban? nem biztos...) és ott azt mondta, hogy befejezte, és ez az utolsó kötete a sorozatnak... De arról nem beszélt, hogy mikor fog megjelenni... Nincs még fenn a folytatás a neten valahol?
2010. jún. 27. 16:35
 7/12 anonim válasza:
85%
Mármint a Midnight Sun-t fejezte be.
2010. jún. 27. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Ne higgyetek már el mindent! Most nyilatkozta Eclipse premieren, hogy most nincs fantáziája hozzá, és muszájból nem szeretné megírni, de amint úgy érzi készen áll rá BEFEJEZI! Azaz még nem fejezte be, de be fogja! És nem kéne a kérdezőt lerohanni úgy, hogy tge is tudatlan vagy kedves nem érted stílusú! Lehet lepontozni, olvass előbb utána mielőtt okoskodsz!
2010. jún. 27. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Drágám adok neked egy használható választ mint Twilighter.

Az írónőnk azt mondta hogy mindenféleképpen folytatni fogja de azt nem mondta hogy mikor mi elvileg 2012re várjuk,viszont most írta meg a történet ötödik részét,amit már amerikában kiadtak.Ez igazából egy epilogusnak készült,de túl hosszú lett és nem az eredeti szereplőkről szól hanem a 3.részben felbukannó vámpírlányról Brieről(nem tudom hogyan kell a nevét írni).

Az Midnight Sun más éven az éjféli nap-nak csak 11 vagy hány fejezete van meg viszont ezt letudod tölteni...

Csók

2010. jún. 28. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
tegnap 15:00-s a te válaszod hasznos csak össsze vissza katintgatok bocs
2010. jún. 28. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!