Eladjam a Yugioh gyűjteményem?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy találtam yugioh paklit ha össze van rakva 7 centi magasan áll (lemértem XD) na és szerintetek lenne értelme eladni vagy esetleg keresni valami gyűjtőt vagy valamit? Aki megvenné? Nem hírdetni akarok meg semmi csak vélemény de ha van itt közületek ilyen gyűjtő irjon privát üzenetet és megbeszélhessük...2011. júl. 13. 21:03
1/9 anonim válasza:
szerintem tök jó volt a Yugioh meg az anime is kár hogy már nem vetítik. én akkor még nem ismertem annyira a kártyát mi a játékszabály hogy kell velük játszani te emlékszel még? 7 cm? annyit gyüjtöttél az hány db? és mik vannak meg? lehet hogy érdekel.
2/9 A kérdező kommentje:
2 epsódia (nem tom hogy írják ) meg 3 hósárkány is van. Van kösztük pár szakadt de a 90% jó minőségű
2011. júl. 14. 19:55
3/9 A kérdező kommentje:
hát a szabályra már nem annyira emlékszem sajna :(
2011. júl. 14. 19:57
4/9 A kérdező kommentje:
beleszámítva az epsodiával meg a 3 hósárkánnyal 185 pontosan azokat amik "hibásak" nem számoltam bele azokkal együtt kb. 200 lehet max 210 amúgy nem tudom mennyire ismered a kártyákat de vannak köztük híres lapok is az epsodián kívül pl: Gaia a hős lovag, meg Yugi kedvence a sötét mágus asszem ez volt a nevük én már nem játszom vele csak jó a memóriám ezért tudom
2011. júl. 14. 20:04
6/9 A kérdező kommentje:
jólvan mondtam hogy nemtom hogy írják -.-"
2011. júl. 14. 20:50
7/9 A kérdező kommentje:
ja 16/F vagyok szal remélem megértitek hogy én már nem játszom jó ideje ilyenekkel ... a nevükre csak emlékszem mert jó a névmemóriám (és mert rá van írva a kártyákra)
2011. júl. 14. 21:07
8/9 ktech válasza:
mennyiért adnád el?:D öcsém oda van értük
9/9 anonim válasza:
Nekem 421 db van ,ha valakit érdekel irjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!