Ha egy kültéri bulit szeretnénk szervezni a haverommal akkor milyen feltételek lehetne ezt megvalósítani?
Az engedély jó, csak annyi, hogy pár nappal előtte bejelentitek, ha esetleg visztek egy kis papírt, amin a közvetlen szomszédok nyilatkoznak, hogy tudomásul veszik és nem zavarja őket, akkor még jobb. A rendőrök bármikor kimennek, de ha megjelenésükkor nem tapasztalnak nagyon negatív dolgokat, akkor maximum bekopognak és szólnak, hogy valaki telefonált és legyetek körültekintőek.
Az előttem szóló is jó megoldást mondott, bár az erdőben még inkább figyelni kell, ne csináljatok nagyon durva dolgokat, mert pl. szegény állatok nem tudják kihívni a rendőröket, ha nagyon rosszul érzik magukat, illetve az adott erdő kezelőjének honlapján érdemes megnézni a tűzgyújtásra vonatkozó szabályokat, mert éjjel is mászkálnak az erdészek és a vadőrök és csúnya bírságokat tudnak osztani.
Köszönöm a válaszokat.Az erdős ötlet szerintem nem lenne túl jó mert se a helyet se az áramot nem tudnánk megoldani.
Én is ilyesmit hallottam hogy a szomszédokkal kell aláíratni egy papírt majd azzal kell bemenni a környékbeli rendőrségre.Csak nem voltam benne biztos de ezt elintézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!