Holnap milyen idő lesz strandolni? (Kedden)
Figyelt kérdés
Megnéztem és 30 fok lesz.. Az nem hűvös egy kicsit? Most jó ha elmegyek strandolni? Vélemények? idokep.hu -n néztem!2011. júl. 11. 12:09
1/4 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy a 30 fok hűvös?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom az az igazság, cska jó időt akarok kifogni. akkor az jó?
2011. júl. 11. 12:31
3/4 anonim válasza:
Most komolyan.. van az ilyennek jövője?
4/4 A kérdező kommentje:
Képzeld van. Én inkább z ilyen senkiházi beszólogatóktól kérdezném, hogy van ennek jövője? Bújj el drágaságom mert elvisz a világ. Bocsánat, hogy megkérdeztem csak ugye én szeretem ha minél melegebb van és lehet napozni. És azért kérdeztem leginkább mert záporokat is mondott és szeretnék jó időt kifogni szal kussolj be és takarodj innen ha nem tetszik valami ,) további jó beszólogatást másoknak. hülye kretén.... -.-""
2011. júl. 18. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!