Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hová jártok Magyarországon...

Hová jártok Magyarországon strandolni?

Figyelt kérdés
az szeretném tudni h holvannak jó strandok???mert szlovákiai vok és mi is járunk nyáron át strandra magyarba csak sok helyen már órás a strand ...ti hová szokatok menni hol vannank egész napos jo strandok?????lési írjátok h kb mennyi a belépo díj kosszike sziasztok!!
2009. ápr. 21. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hmm.. nagyon sok van (:

Nekem a beszt az Hajdúszoboszló.

2. Zalaegerszeg

3. Mogyoród

Különdíjas pedig a Balaton :P

Az árakra meg keress rá, mert mindig változnak.

2009. ápr. 21. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
keszthely meg siófok, nemtudom 1-2ezer, de lehet hülyeség mert ittenieknek ingyen van
2009. ápr. 21. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Hajdúszoboszló, Eger, máshol még nem nagyon voltam, régen a Tiszánál valahol, az is tetszett.
2009. ápr. 22. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, már itt tartanak a strandbelépők??

Na milyen szerencse h utáljuk ahaverjaimmala strandokat és csakis természetes vizekhez megyünk, sztem ezerszer jobb is, s etömeg se kosz se semmi ... pl. Dunapart és van pár kedvenc bánytavaunk. Ennél nem kell jobb, és még ingyen is van.

2009. ápr. 22. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Gunaras.
2009. ápr. 22. 14:42
 6/6 anonim válasza:
Gergelyiugornyán az Atlantika! 2000 Ft körül van a belépő.
2009. ápr. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!