Ciki szülővel strandra menni? : /
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és kitalálta anyám h menjünk együtt strandra ,de csak mi ketten :/ Nem ciki? Ti szoktatok szülővel menni?És ha igen nemet és kort is írjatok pls. :$ köszi2011. júl. 10. 00:05
1/16 anonim válasza:
én a mamámmal szoktam, néha beleszarok a vízbe de engem nem zavar ;)
2/16 anonim válasza:
14 évesen még ne viselkedj felnőttként.....
3/16 anonim válasza:
én a mamámmal szoktam, néha beleszarik a vízbe de engem nem zavar;)
4/16 A kérdező kommentje:
xDDDD
de ez most komoly volt ._.
2011. júl. 10. 00:35
5/16 Argloss válasza:
Annyira nem, ha nem kezd el hülye beceneveken kiabálni neked meg ilyenek. Lehet, hogy neki nincs kivel menni és egyedül meg nem akar, akkor meg ennyit bevállalhatsz miatta...
6/16 anonim válasza:
Szoktam menni, nem gyakran, de néha.
20/ F
7/16 A kérdező kommentje:
hát igen :/ a becenevekre visszatérve:
mániája az h Nyuszifülnek hív ._. de elegem van,többször szóltam neki h idegesít de nem figyel rá >.<
de ezt képes mindig minden körülmények között mondani ..
2011. júl. 10. 00:44
8/16 anonim válasza:
Szia!
Miért lenne ciki. Én 18 évesen is elkísérném anyukám, ha megkérne, hogy menjek el vele. Igaz, hogy ő nem jár. De mondjuk vásárolni sokszor el szoktunk menni. Semmi rossz nincs abban. Legalább tudtok majd egy jót beszélgetni kettesben.
9/16 anonim válasza:
Most komoylan itt tartunk? 15 éves vagyok,holnapa szüleimmel emgyünk strandra( családi nyaralás) talán marajdka aszálláson egyedül,mert gáz???
10/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mármint strandra nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!