Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egyedül hova lehet járni és...

Egyedül hova lehet járni és mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves srác vagyok és egyetlen egy barátom sincsen. Bnőm se volt még soha, de elég éretlen is vagyok még hozzá, de meguntam azt, hogy állandóan itthon unom magam és nagyon sokszor rossz passzban vagyok az egyedül lét miatt. Szeretnék kimozdulni itthonról. Egy-két tippem van, pl.: mozi, séta. Hova lehet még eljárni egyedül?
2011. júl. 6. 22:43
1 2
 11/13 anonim válasza:

Koncertek,fesztiválok, bár ott sok az ember és te nem vágysz emberi társaságra...

Akkor mondjuk szerezz be egy biciklit és tekerd ki magadból a dühöt és indulatot, mert érezhetően rengeteg elfojtott érzés van benned ( jó szándékkal mondom csak, nem kritikaként) Kirándulni is lehet egyedül, nem kell ahhoz társaság ( annyi látnivaló van itthon), csak egy diákjegy a buszra,vonatra és indulás.

Ha kiülsz a napsütésben egy jó könyvvel a parkba vagy ha kertes házban élsz akkor az udvarra az is kikapcsolja az embert.

Na de van egy kis ellentmondás a NEM AKAROK MEGISMERKEDNI SENKIVEL ÉS AZ "állandóan itthon unom magam és nagyon sokszor rossz passzban vagyok az egyedül lét miatt."

Valaki mégis csak kellene akinek beszélhetsz a problémáidról , mert hosszútávon baj lesz ebből.

2011. júl. 7. 09:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Végre egy hasznos válasz :)

Nem arról van szó, hogy nem szeretnék senkivel megismerkedni, csak már egy csomó kört megjártam ez miatt és nem jöttek be, ezért szeretnék egyedül vhogy kikapcsolódni. Tőlem lehet barátkozós helyek is, de olyanok, ahova egyedül is ellehet menni.

2011. júl. 7. 12:05
 13/13 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Bárhova elmehetsz egyedül is, ha te így érzed jól magad. 17 évesen még nem írd le az emberi kapcsolatokat, előtted áll a világ felfedezése. Szar a suli,meg az osztály? Na és még 1-2 év és nem oda fogsz járni. Megértem én, ha nem találod a helyed a korosztályodba, én se találnám, mert a legtöbbtől rosszul vagyok, húgom 18 és látom a korabeli figurákat. Na de nekem is mondták anno, hogy ezek a mai fiatalok?! :-)

Na de folytatván előző gondolatomat, egy kis testmozgás csodákra képes fizikailag,szellemileg és főleg lelkileg is! Indulj a szabadba kirándulni, süt a nap, itt a jó idő !!!

2011. júl. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!