STAR TREK rajongók! Megy valaki erre a rendezvényre?
Szeretnék eljutni rá. Ha valaki megy el tudna vinni? Az is jó ha Düsseldorf felé van dolga és elvisz.
@10:35 lehet, hogy neked nem tetszik, de vannak, akiknek igen... nyugodtan tartsd magadban az ellenérzéseid legközelebb.
Kérdezőnek: jé, nem is tudtam, hogy lesz ilyen. Nem vagyok akkora fanatikus, hogy elmenjek, és nem is tudlak elvinni, de azért sok sikert.
#1 te meg egy ki***ott **** vagy!
amúgy én gondolkoztam hogy megyek de végül nem mentem el.
nekem volt szerencsém élőben látni Sir Patrick Stewartot a budapesti látogatásán is, meg Londonban színdarabban is - nem utolsó sorban az X-Men filmekben az ellenfeleként Magnetot alakító Sir Ian McKellennel egy darabban. (úgy emlékszem, az Urániában is vetítették a darab felvételét).
meg szokott fordulni ilyen rendezvényeken és most, hogy jön az új Star Trek: Picard minisorozat az ő címszereplésével, esélyes, hogy még többet fog majd ilyenekre járni. azt nem tudom, hogy szokott-e még színházban játszani. egy ideje nem nagyon követem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!