Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen neveket adnátok egy jó...

Milyen neveket adnátok egy jó történetben, amelyek már nem a könyökünkön jönnek ki?

Figyelt kérdés
Tudom.. már unástól unásig ilyen kérdéseket kaptok. De történetet szoktam írni és valami szép, helyes nevet szeretnék kapni bele nők és férfiak számára. Többnyire külföldieket szeretnék, de hazai is megteszi.;) Köszönöm Szépen!
2011. júl. 3. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Női:Azul

Férfi:Roberto.

2011. júl. 3. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért abba gondolj bele, hogy elég furcsa az, hogy ha a sztoriban MINDENKINEK egyedi, különleges neve van.
2011. júl. 3. 22:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa, h rászánsz időt és energiát egy történetre, "felneveled" a szereplőket, és nem Te adod a neveket, hanem másoktól kérsz tanácsot. Ha annyira nem érzed magadénak a sztorit, hogy tudd, melyik szereplőhöz milyen név illik (nem érzed azt az érzést, hogy "istenem, őt nem hívhatják máshogy csak Lukréciának, mert ő teljesen ilyen!"), akkor az még nem forrt ki..
2011. júl. 3. 23:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen igaz. Csak kíváncsisággal tölt el, hogy milyen nevekkel bővíthetném még a történetem. A magyar nevektől nem vagyok oda-meg vissza.. de amerikai neveket meg nem tudok úgy előkeríteni,mint a Harry,Hermione,Ron.:/ ejtésileg sem ismerem mindet.
2011. júl. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!