Fiatalok! Mivel foglaljátok el magatokat nyáron?
Én már most unatkozom, pedig még csak nyár eleje van. Nincs semmi hobbim, bulizni nem járok.
Ti mit csináltok a nyáron?
Ha van vmi ami érdekel akkor olvasom,amúgy rajzolok,tvzek gép haverok barátommal vagyok és bébiszitterkedem tesóim felett amig anyuék nem jönnek meg.
nyugi én is szoktam unatkozni,de feltalálom magam ilyenkor:D
Én jelenleg külföldön vagyok, itt nézelődöm, nyelvtanfolyamra, strandra, vidámparkokba és kirándulni járok, na meg közbe takaritok. Otthon is kb. ezeket csináltam, még kijártam a barátaimmal a városba szukkozni, buliba, filmeztünk...
23/L
19:15-es vagyok :)
az olvasás is nagyon jó elfoglaltság, régebb rengeteget olvastam, most nem engedi az időm :(
én dolgozom, majd megyek kicsit "nyaralni" nagyszüleimnél..
Hát szeretnék inkább haverokkal csajozni, bulizni, de lehet majd jövö nyáron... 20/F
Napközben dolgozok, hétköznap napi 8,5 órát. Esténként, hétvégente, tanulás, egyetemi könyvek átolvasása, barátok, párom.
20/L
Én minden erőmmel azon vagyok, hogy melót találjak. Bár sikertelenül :S
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!