Apanacsi kérdése:
Mit csináljak most nyáron, hogy ne legyek folyton itthon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 20:54
1/11 anonim válasza:
kerres valami könnyű nyári munkát.:)hasznosítsd magad.
2/11 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy?Egyébként én is így vagyok... :S
3/11 A kérdező kommentje:
én 17 éves vagyok diákmunkán már voltam de nem volt valami jó
2011. jún. 29. 22:15
4/11 anonim válasza:
hát gondolom menj el mindennap bulizni, mert akkor már a hajnalod és a délelőttöd kivan pipálva,délután menj például biciklizni vagy strandra, este meg megint bulizz.. erre nem igazán kell rákoncentrálni.. ha meg nem akarsz biciklizni vagy strandolni keress munkát..
5/11 A kérdező kommentje:
bulizást azt hogy érted?
2011. júl. 2. 22:48
6/11 anonim válasza:
hát úgy értem hogy menj el barátokkal valamilyen helyre ahol van sok ember, vansok lány..És tudsz bulizni..17 éves vagy szerintem piát is simán kiadják..
7/11 anonim válasza:
strandolj, napozz, mozizz, sportolj, bulizz, filmezz egy bartnődnél, látogasd meg a nagyit xDD
8/11 anonim válasza:
Szilvásbuktát,mert azt szeretem.
9/11 A kérdező kommentje:
na és mennyit fizetsz érte?
2011. júl. 16. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!