Miért érzem úgy h nincs szükségem "legjobb barátnőre"?
A legjobb barátnő drága kincs!!! Ha igazán legjobb, de ha neked nincs kedved találkozni, akkor nem Ő a legjobb barátnő.
Egy legjobb barátnő nem feltétlenül jár együtt sok nyalifalival meg cupp-cuppal, inkább sok nevetéssel, őszinteséggel, bulizással, örömök-bánatok megosztásával, tanácsokkal.
Igen, egy kapcsolatba fektetni kell, de megéri.
Én amióta "elvesztettem" a gyerekkori legjobb barátnőimet (mert többen voltunk nagyon jóba), azóta érzem úgy, hogy nincs szükségem legjobb barátnőre, mert én is csak nyűgnek érzem.(17 évesen szakítottam meg velük a kapcsolatot, 23 vagyok)Ez persze lehet azért, mert nem találtam még egy olyan lányt, akiben 100%-ig megbíznék, vagy mert úgy gondolom, legjobb barátnő csak egy gyerekkori barát lehet.
Néha roh@dtul hiányzik egy lány barát az életemből (mert fiú van), de utána mindig arra gondolok, hogy "kell ez nekem?".
Nem tudom a választ amúgy és bocsi, hogy itt "kiöntöttem" neked az én problémámat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!