Diszkósok! Mikor érzetétek úgy, hogy kiöregedtetek, és át kéne adni a stafétát az új generációnak?
Miért kéne bárkinek is azt mondani, hogy tovább már nem járok ide vagy oda, mert öreg vagyok? Elég sajnálatos, hogy Magyarországon sokan úgy gondolkodnak, hogy X évesen már nem "illik" szórakozni járni, hiszen ez nem egy bűnös dolog. Aki szeret táncolni, szeret egy bizonyos fajta zenét, az miért ne mehetne oda, ahol ezt megteheti?
Mondjuk én nem vagyok oda a zenéért, és ezt a diszkós szubkultúrát sem kedvelem egyáltalán, viszont táncolni pl. szeretek, és van pár olyan zene, amire lehet is, ezért nagy ritkán elmegyek diszkóba, de nem igazán az én világom.
Más kérdés, hogy olyan szórakozóhely szinte nem is létezik, ami mondjuk főleg a huszonéveseket, vagy a harmincasokat célozza meg, és ahol mégis mai zenék lennének. Legalább is itt nálunk, ebben a városban nem igazán van ilyen hely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!