Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki mit tud a Fullmetal Alchemi...

Ki mit tud a Fullmetal Alchemist című animéről?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ki mennyit tud az animében szereplő alkímiáról, mert nagyon érdekel, én is azt kutatom. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy elméletileg csak kitaláció, de akkor is nagyon érdekel.
2011. jún. 9. 15:13
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Névadáson én is gondolkoztam de én sem vagyok túl kreatív ilyesmikben. Amúgy jó lenne kikérni valakinek a vélemyényét, csak az a baj, hogy az egész egy vonalas füzetben van xDD

De majd HA végeztem, elküldöm.

Dióhélyban egy romantikus és vicces történet Royról és Rizáról, akiknek össze kell költöznie, mert Hughesék elutaznak és Aliciát és az unakatestvérét rásózzák Royra, aztán Winry, Ed ls Alfonz is odaköltöznek egy hétre. Csak nem tudom hogy befejezni, mert Roy és Riza között már volt csók, de nem akarok eltérni az alaptörténettől sem, de az meg nem lenne szép, ha csak úgy összevsznének... Ötletet! xDD

2011. jún. 11. 17:25
 32/52 anonim válasza:

Hát megmondom őszintén én nem ilyeneket szoktam írni, meg így olvasás nélkül elég töménynek tűnik. És persze a stílus sem mindegy. Bármit feldob ha jól van megírva :D

Nekem megvan a saját történetem, így mindig arra bíztatok mindenkit, hogy alakítsa ki a saját stílusát, karaktereit. Kezdetben én is más mesékből vett figurákat futtattam, de aztán szelektáltam. Kivettem azt ami esetleg tetszett belőlük, és összegyúrtam a magam módjára. Hidd el sokkal eredetibb így, és esetleg azon sem kell agyalni, hogy eltérj a sztoritól.

(amúgy az igazi jó fanficnek szerintem pont az a titka, hogy bele lehetne építeni a sztoriba mellékszálként. Hogy az ember azt mondhassa, hogy jé...ez akár benne is lehetne :))

Ui: nevet adni én is utálok. Saját sztorimban évekig futottak a figurák "fősegfej" Szőke hülyegyerek" stb név alatt. XD

Amit én szeretek, beszédes neveket adni. Pl vagy egy szereplőm David Amusant. (amusant francia szó, jelentése különleges) vagy Drake Delitto (Delitto: spanyol gyilkos) Google szótár ilyenkor nagy barátod XD

2011. jún. 11. 17:31
 33/52 A kérdező kommentje:

Igazából ez a legelső két oldalnál hosszabb irományom, és lényegében az FMA adott ihletet. Egyszer majd szerintem énis elkezdek magamtól írogatni, de addig csak ilyenek lesznek.

Amúgy találtam térképet, szeretnémmegkérdezni melyik hangzana jobban:

-Nippax

-Geob

-Nefkaum

-Erdokos

-Lijza

-Creekstone (ezt én találtam ki)

2011. jún. 11. 17:53
 34/52 A kérdező kommentje:
Egyébként innen vannak: [link]
2011. jún. 11. 17:54
 35/52 anonim ***** válasza:

Ha már ennyien vagyunk, csinálhatunk egy folytatást az eredetihez képest.

Lehetne kezdeni 1985-ben, Nyugat-Berlinben. A szálak mindkét világban mozgolódhatnának, persze, kezdetben a mienkével lenne az egész.

Benne vagy?

2011. jún. 11. 18:25
 36/52 A kérdező kommentje:

Huhh, ilyenre még nem kért senki. :DD

Benne vagyok, de előre szólok nem vagyok jó töriből. XD

És hogy írnánk?

2011. jún. 11. 18:29
 37/52 anonim ***** válasza:

Bennem is megfogalmazódott anno egy folytatás, de a mi törink másodlagos lenne, igazából az eredeti világukban levőre lennék kíváncsi majd, hogy ne ütközzenek egymásnak a cselekmények.

Igaz, az lenne a legjobb, ha képregényben lenne megoldva az egész, mint a történet írásban, mert abban jobban ki lehet hozni az egész akciódús látvány világot.

2011. jún. 11. 18:38
 38/52 A kérdező kommentje:

Én mindig filmet akartam fogatni, de egyszer se jött össze xDD

Amúgy idegesítő, hogy én nem látom a felhasználóneveteket, és nem tudom eldönteni, hogy hányan írtok :S

Ezzel nem lehetne vmit csinálni?

2011. jún. 11. 18:40
 39/52 anonim ***** válasza:
Igazad van, mindjárt átállítom, hogy láthasd a nicknevemet.
2011. jún. 11. 18:43
 40/52 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Csak a tájékozódás miatt. :D

2011. jún. 11. 18:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!