Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam le magam itthon?

Mivel foglaljam le magam itthon?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,most nyáron itthon vagyok,a párommal ritkán találkozunk,munkát keresgetek,nem sok sikerrel és rengeteg az unalmas órám. Adnátok tippeket mivel üssem el?
2011. jún. 4. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Netezgess, játssz egy kicsit valamivel, esetleg egy kis mozgás :)
2011. jún. 6. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvass valami jó könyvet! :) Attól, mert mai világunkból kezd kikopni, és nem menő, még nagyon jó élmény egy jó könyvet olvasni. ;)
2011. jún. 6. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy kezdj el nézni egy jó sorozatot neten: pl. Bones, House, Castle stb.
2011. jún. 6. 21:40
 4/5 anonim válasza:
Ha otthon vagy nagyon lassan múlik az idő. Nyaggasd a barátaid és menj bulizni,mert NYÁR van!:)vagy csak spontán ki a városba és dumálni meg minden hülységen röhögni.Unhatatlan,főleg ha fiatal vagy!
2011. jún. 6. 23:53
 5/5 anonim válasza:

Tanulj meg tíz ujjal gépelni, van egy csomó program, de állítólag a hagyományos gépírás tankönyv a legjobb; a programok példái állítólag nem olyan szakszerűen vannak összeállítva.

Az életem nagy vesztesége, h ezt kihagytam, kb. 3x olyan hatékony lennék a munkámban, nem csúsznék el a határidőkkel, de egyszerűen muszáj mindig gépet használnom, és az összevissza gépelés kioltja a nagy nehezen összekapart rutinokat :(((

Távmunkánál, külföldre dolgozásnál meg muszáj.

Később még életmentő lehet.

Vagy tanulj nyelvet, ugyanez okból:

"Most abból élek, hogy egyszer fiatalon megtanultam németül"

[link]

Vagy szerezz egy kis önismeretet, az is alap:

[link] , ez nagyon jó, nem elsősorban olvasnivaló, hanem "munkafüzet" főleg, amit neked kell kitölteni.

Vagy tanulj főzni:

Net: [link]

Könyv: [link]

Receptgyűjtemény: nosalty.hu, azért ajánlom, mert jó közösség, a feltöltők nagyon segítőkészek szoktak lenni.

Vagy valami kézműveskedés: varrás, dekupázs, gyöngyfűzés stb.

Remélem, találsz inspirálót :)

--- egy könyvtáros ---

2011. jún. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!