Nyári fesztiválra hogyan tudok alkoholt bevinni?
Ha 0. napon cuccolunk be sátorral meg minden, akkor is átnéznek minden csomagot???
Kinek hogyan sikerült eddig?
igyal egy csomoooot, es aztan menj be. a hasadat nem vizsgaljak at. gondolom :D
XD :))
Van olyan fesztivál, ahova bontatlan ásványvizes üveget be lehet vinni.
Veszel egy szénsavmentes, 1,5 literes ásványvizet, kiszúrod az alját (alul középen, ahol öntötték), kicseréled a vizet vodkára, majd beolvasztod a lyukat.
Eredmény: bontatlan ásványvizes üveg vodkával, és a lyukat szinte észre se lehet venni.
Persze, ahol nem lehet ásványvizet se bevinni...
Van olyan hely is, ahol az első nap után csak felületesen ellenőriznek. Erre is rá lehet játszani.
Szerzel egy lányt vagy egy hippit akin szoknya/bőgatya van, és az alá, a lábszárra is fel lehet kötni üvegeket.
Köszönöm :))
azon gondolkoztam, hogy mivel tudom beolvasztani a palackot? esetleg öngyújtóval? xD
jah és hogy ha magamrakötözöm.. nem tapogatnak át? Tavaly nem tették, de csak 1 napon voltam kistáskával.
Úgy rémlik, hogy az első napon nagyon figyelnek és néha tapogatnak, de utána lazulni szokott a szigor és nem törődnek ezzel.
Beolvasztani meg szerintem na nyílt lánggal próbáld, hanem hevíts fel egy darab vasat.
Persze lehet, hogy az öngyújtó is működik, elvégre nem benzint csempészel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!