Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » S. O. s. Miből állhat egy...

S. O. s. Miből állhat egy volt való világ (4) szereplőnek a haknija/közönségtalálkozója egy adott szórakozóhelyen? (nagyon fontos, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én is megyek június közepe felé,és már nagyon kíváncsi vagyok.Főleg azért,hogy öltözzek oda,mire számíthatok stb.

Szerintetek egy egész este ott van a meghívott vagy csak 2-3 órára?Mi a program?Lehet vele táncolni?

Légyszi ne írjátok azt,hogy a VV hülyeség vagy,hogy minek megyek.Tiszteletben tartom azokat a véleményeket is,akkor kérem,hogy a kérdésemhez se írjatok ilyeneket.

A normális válaszokat előre is köszönöm. :P

2011. máj. 26. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:

hát én nem nagyon kedvelem, de néztem...

szerintem kaja+ pia (esetleg még egy kis alkohol is)

sztem csak 2-3 órára, ha felkéred és igent mond, akkor biztos lehet táncolni is :P

hát szerintem egy szűk fekete(!) farmer, rövidgatya vagy szoknya meg egy fehér póló/topp

2011. máj. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!