Kreatív emberek segítségét kérném! Hogyan fejezzem be a színdarabom?
A történet nagyon tömören: Egy kaszinó megnyitóján vagyunk, és a műsor után a vendégek elkezdenek játszani, amikor jön a rablók bandája, és kiderül, hogy a kaszinó dolgozói közül rengeteg a rablók beépített embere.
(Ide valójában azt gondoltam, hogy a rablók a pénzbevételt akarják, de akár lehet más céljuk is. Pl. a kaszinó igazgatóját akarják megölni, mert a bandavezér ellensége, vagy valami hasonló.)
A baj csak az, hogy nem tudom, hogyan oldjam meg a helyzetet ? Ebben kéne a segítség. Szerintetek mi lehetne a vége ?
Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor és hol kerül színpadra? :-)
Amúgy, mi lenne, ha nők lennének a rablók? :-D
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget. Most már be tudom fejezni a darabot. =) Igazából az az ötlet lett belerakva, hogy a kaszinó tulajának a csajsziját akarja megszerezni a rablóvezér. Többet egyenlőre nem szeretnék elárulni, majd ha minden biztos lesz.
Az utolsó válaszolónak: a szereplők eleve többségében nők, és ezért a rablók is javarészt nők lesznek. Tehát a kérés még a feltevése előtt megvalósult. =D Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!