Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kreatív emberek segítségét...

Kreatív emberek segítségét kérném! Hogyan fejezzem be a színdarabom?

Figyelt kérdés

A történet nagyon tömören: Egy kaszinó megnyitóján vagyunk, és a műsor után a vendégek elkezdenek játszani, amikor jön a rablók bandája, és kiderül, hogy a kaszinó dolgozói közül rengeteg a rablók beépített embere.

(Ide valójában azt gondoltam, hogy a rablók a pénzbevételt akarják, de akár lehet más céljuk is. Pl. a kaszinó igazgatóját akarják megölni, mert a bandavezér ellensége, vagy valami hasonló.)

A baj csak az, hogy nem tudom, hogyan oldjam meg a helyzetet ? Ebben kéne a segítség. Szerintetek mi lehetne a vége ?

2009. márc. 15. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor és hol kerül színpadra? :-)

Amúgy, mi lenne, ha nők lennének a rablók? :-D

2009. márc. 20. 17:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi segítséget. Most már be tudom fejezni a darabot. =) Igazából az az ötlet lett belerakva, hogy a kaszinó tulajának a csajsziját akarja megszerezni a rablóvezér. Többet egyenlőre nem szeretnék elárulni, majd ha minden biztos lesz.

Az utolsó válaszolónak: a szereplők eleve többségében nők, és ezért a rablók is javarészt nők lesznek. Tehát a kérés még a feltevése előtt megvalósult. =D Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget. =)

2009. márc. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!