Milyen drog a "Trip"?
Figyelt kérdés
Azt mondják vmi új legális szer,pszilocibin természetesen de
szintetikus
2011. máj. 22. 07:43
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ezt a kifejezést az LSD-re hallottam. Ill ez az egyik (általánosan elterjedt) neve. És ugye nem új :)
De lehet valami újnak is ez a neve, az már x
2/8 anonim válasza:
A trip az LSD, vagy más hallucinogén drog használata alatt átélt pszichedelikus utazás neve. Azért utazás, mert a tudat egy teljesen más dimenzióba kapcsol át. Az utazás rendszerint vezetővel történik. A vezető feladata, hogy vigyázzon az utazóra, nehogy kárt tegyen valamiben vagy valakiben, esetleg önmagában. Az ő feladata a bad trip felismerése és az utazás kontrollálása.
3/8 A kérdező kommentje:
igen ezekkel tisztában vagyok de mint közöltem ez egy új legális és valszeg bio cucc :)
2011. máj. 24. 20:02
4/8 A kérdező kommentje:
nem arra voltam kíváncsi mi a trip szó jelentése és arra sem milyen drogok okoznak trippet hanem ha hallott vki erről az új legális szerről az írjon :) mert rengeteg új legális szer van a fiatalok körében amit sztem ti se ismertek :D
2011. máj. 24. 20:04
5/8 anonim válasza:
Manapság elterjedt természet adta hallucinogén a
salvia
peyote
san pedro
Légyölő galóca
varázsgomba
Csattanó Maszlag
stb
Szintetikus:
LSD
Kéjgáz
Ketamin
MDMA
És a legújabbak amiket hallottam:
2C-D (Én+te+ö=gén)
2C-E
2C-I
4-MMC (mefedron)- Kati és a többi szarság.
6/8 anonim válasza:
Manapság elterjedt természet adta hallucinogén a
salvia
peyote
san pedro
Légyölő galóca
varázsgomba
Csattanó Maszlag
stb
Szintetikus:
LSD
Kéjgáz
Ketamin
MDMA
És a legújabbak amiket hallottam:
2C-D
2C-E
2C-I
4-MMC (mefedron)- Kati és a többi szarság.
7/8 A kérdező kommentje:
a sativa nem hallucinogén se a ketamin se a mefedron de azért kösz ezekben az új cuclikban lehet vmi :)
2011. máj. 28. 14:06
8/8 A kérdező kommentje:
ja salvia XD bocs rosszul olvastam. Amúgy megint van egy új szer nem tudom mi a neve de 3 hónapig folyamatosan trippelsz tőle...Na az mi lehet ?? :O
2011. júl. 1. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!