Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyit költesz általában a...

Mennyit költesz általában a havonta a hobbidra?

Figyelt kérdés

Mi ez a hobbi,és mióta űzöd?

(tudom,h nincs mindenkinek hobbija,ill vannak olyanok is,amikért "nem kell"fizetni pl versírás,takarítás,stb.,stb.,de engem kifejezetten az érdekel,h akinek költséges" hobbija van,az mennyit költ rá)

2011. máj. 19. 11:13
 1/9 anonim válasza:
54%
Én lovagolok, és ez havonta 40-60 €-ban van. Dél-Franciaországban élek, itt elég sok lehetőség van, de az én szenvedélyem a lovaglás. :)
2011. máj. 19. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Én autómodelleket gyűjtök, illetve gyűjtenék, de nincs rá pénzem. Egy igazán jól kidolgozott modell 1/43-as méretben simán van 10ezer. Egyetlen modell. 19 évesen még nincs saját keresetem, szüleimet meg nem akarom ilyennel terhelni. Illetve egy ideje azon is gondolkodom, hogy majd magyar borokat fogok gyűjteni. :)
2011. máj. 19. 14:24
 3/9 anonim válasza:
71%

1:18-as méretarányú modelleket én is gyűjtöttem, az is sokba volt.

Egyébként edzőterembe járok 6 éve, a bérlet ~6K. Kb ennyit is költök rá. Meg amennyit a póker elvisz, vagy hoz ;)

2011. máj. 19. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:

100 db DVD 5000 ft.

És én mindenre írok filmet.

2011. máj. 19. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Külföldi/régi pénzérméket gyűjtök.

Hát változó, mikor mennyit tudok rászánni.

2011. máj. 23. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Hat most penzgyujtesben vagyok h vizsgaidoszak utan nekialhassak par uj dolognak/ regi hobbynak.

Jelenleg: evente egy kb 120 000 forint snowboardozasra es egy szinten 120 korul partynyaralasra. Ezeket en fizetem. Sajnos gyerekkent nagyon hozzaszokattak a szuelim az utazashoz es mar nem birom ki h ne menjek valamerre a szezonba.

Amugy amuket vizsgaidoszak utan szeretnek meg:

Konditerem- kozos berlet anyunmal wellnesszel stb. 20 000

Hegedu- olyan 50-ert vennek egyet es ujra elkezdenek jatszani.

Lovaglas, tenisz- nah az a fovarosban kicsit huzos...:(

2011. jún. 7. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

színjátszóra járok. a tanárúr már nyugdíjas, szóval havi 300FT-ot azokra a költségekre szedi csak, mint például teremdíj, fellépések benevezési díja stb:) nem a saját fizetése növelése érdekében, hanem saját maga szórakoztatása miatt csinálja ezt és imádunk oda járni,mindig sikeresek a darabjaink szóval na, szeretnek minket és szívesen jönnek megnézni:)

továbbá járok egy másik színjátszó körbe (ahány tanár annyiféle tanítás) ez egész évre (tanítási hónapok. kb. 10 hónap) 8000 FT, a tanárnőnk Pestről jár le hozzánk heti egyszer. ezt még csak ebben az évben kezdtem,de ez egy kicsit költségesebb.

most voltunk Istanbulban, ott utazási költséget, étkezést fizetni kellett és hát ez nem a legolcsóbb dolog. :D

valamint az elsőnek említett színjátszó rendszeresen szervez nyaranként egy országos tábort, idén 25.000Ft :)

2011. jún. 8. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
500-600 ft.
2011. nov. 4. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs hobbim :(
2012. júl. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!