Miért ilyenek az emberek?
Minden tehetségkutatóban van egy romániai, szlovákiai vagy bármelyik országból hazajött magyar énekes. Vagy akinek a szülei nem magyarok, de az énekes már itt született Mo.-on.
Szóval az a kérdésem, hogy miért van annyi gyűlölködő ember? Mert ezeket a versenyzőket sokan szidják,hogy essen ki a pi..ába, nem is magyar, minek jön magyar tehetségkutatóba stb.
Nem értem miért kéne kiesnie, ha mondjuk nagyobb a tehetsége mint annak a versenyzőnek, aki itt született Mo.on.
Lassan indul megint az x faktor, és biztos lesznek benne olyan magyar versenyzők, akik nem ebben az országban élnek. Gondolom majd megint elég sok olyat olvasok itt is, amiről a kérdésem szól.
Sajnos azért kedves kérdező mert a Classicus magyar ilyen begyöpösödött barom!
Hogy utál minden külföldit,és magát dicsősiti csak,ezért is utálják a magyarokat külföldön.
Szerintem egy Román ugyanolyan ember mint akármilyen más.
Egy Román,meg egy szlovák is ugyanolyan ember mint akármilyen másik.Sőt pl: románia fejlettebb is mint mi.
És Romániába,Szlovákiába mindig is külön népek éltek,csak egy kis részük volt magyar.
Szoval kedves kérdező röviden válaszom:Amig ilyen a magyar hozzáálása addig nem lehet ezen a változtatni.
(És nem érdekel ha v ki lepontoz,mert S*arok rá!)
35/F
Én is, és köszönöm a válaszod.
Nagyon egyet értek veled.
Egyébként úgy bírom az ilyen csendes megfigyelőket, akik véleményt írni nem mernek, mert az igazsággal vitába szállni nehéz, ezért inkább nem is írnak semmit, hanem szépen lepontozzák azt, aki megírja a véleményét a jó magyar emberekről:)
Csak mert hárman írjuk, hogy felpontozzuk az első hozzászólót, és meg sem 100 %-osan hasznos, ez így érdekes.
Mondjuk nem is kell más, mert a lényeg benne van a kommentjében:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!