Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tegnap "nyertem" a yoohey.hu...

Tegnap "nyertem" a yoohey.hu oldalon egy laptopot 27 ezerért. Vadi újat. Ez egy aukciós oldal. Szerintetek, megkapom?

Figyelt kérdés
Nem játszottam még soha online aukciós oldalon, ezért érdekelnének a tapasztalatok. :)
2011. máj. 7. 11:09
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ostobaságot legalább ne linkelnél be!Amit bemásoltál az nem a yoohey-ról szól mivel a yoohey frankó oldal!!!

Ugyanis a barátom felesége nyert az oldalon egy Laptopot,amit megkaptak!!!

Szóval ha nem tetszik,akkor ne is gyertek fel,mert nem jó ha sokan tudják ezt!:)))

2012. ápr. 13. 02:15
 12/17 anonim ***** válasza:

A Yoohey átverés, robotok licitálnak felül, ha a cég számára nem gazdaságos az árverés.

Ez a kiírt kérdés csak a marketing része, emberek, ne legyetek vakok!

2012. júl. 30. 11:19
 13/17 anonim válasza:
Persze, 2 napra rá megkaptad a laptopot, mikor a honlapon 2 hetet írnak. Nagyon hihető. Seychelles-i mocskos offshore cég, ennek már alapból kizáró oknak kellene lennie.
2012. aug. 3. 19:33
 14/17 anonim válasza:

te csááávóóó, a saját akciós portálodban sem bízol meg?

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

érdekes hogy a 0 mindkét kérdésben O-k helyettesítik. Gratulálok ehhez az értéket teremtő befektetéshez ember!

2012. aug. 3. 19:42
 15/17 anonim válasza:

[link]

ezek közé az undorító mocskok közé tartozik az oldal üzemeltetője is.

2012. aug. 5. 00:46
 16/17 anonim ***** válasza:
GYerekek ez átverés. Nagyon hosszú lenne leirní de én kb. 2 hétig folyamatosan figyelgettem ez az oldalt több órán át, és átverés az egész. Majd leírom ide hogy miért.
2012. dec. 29. 02:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Te véletlenül nem "robot" felhasználó vagy??? :D Bid csomagokat te szoktál nyerni? Ha igen akkor nem vagy robot ha nem akkor az vagy. Ugyanis a nem "Igazi" felhasználók nyernek termékeket a rendes igazi felhasználók pedig BID csomagokat ami persz értéktelen mivel terméket úgyse lehet nyerni. Ez olyan mintha van egy csomó pénzem mégse tudom elkölteni mert mondjuk nem gyártanak termékeket mondjuk autókat és így a pénz értéktelenné velik ha semmire se tudod elkölteni ráadásul megdolgozol is érte. A bid csomag az önmagmámban értéktelen azért engedik nyerni az igazi nem ROBOT NEM AUTOMATA felhasználók nyyernek Bideket 1 kattintással de terméket nem. Ez az átverés ebben a yoohey.hu-ban. SZerintem ezt magán uton nem is cég hanem egy pár programozó emberke csinálja aki ne véletlenül a szigeteket jelölték meg mint székhelynek ha megnézitek minden ilyen "csaló" oldal valami távoli szigeteken vannak feljegyezve. Szóval szerintem ezt itt Magyarországon pár programozó csinálja és azokból élnek ha valaki megveszi a BId eket. ÉS rengetek hamis felhasználót gyártanak/gyártottak azok a hamisok akik mondjuk van egy terméke és lemegy 1-re és hopp máris 1 után megint 10-15 -ről számol vissza mert egy felhasználó licitált rá, elmondanám hogy megnéztem at is amikor igazi felhasználó licitál egy termékre ő ne várja meg még eléri az 1-est, nem is lehet nagyon megvárni, az van oda írva az oldalra hogy AKKOR ZÁRUL LE EGY TERMÉK HA NEM KÖVETI ÚJABB LICITÁLÁS volt egy kamera amire licitáltam hirtelen zárták le tehát az utolsó 5 másodpercnél eltünt a visszaszámláló és ki lett írva hogy LEZÁRVA. Tehát egyből eltűnik és egyből ki lesz írva a felírat. Vagyis akkor záráják le a termékeket amikor akarják és persze hamis felhasználókkal. EGyszer voltam második tehát majdnem megnyertem, éppen számlál vissza 10 másodpercnél én állok nyerésre ha valaki nyerésre áll akkor nem lehet lictálni aztán 5 másodpercnél egyszer csak valaki felém licitál mivel marha gyors vagyok éés csak azt figyeltem akrtam nyomni azt a lictálás gombot de amint fölém licitált az a robot egyből eltűnt a licitálás felírat illetve a számláló. INNEN veszítettem el a bizalmamat az oldal íránt.
2012. dec. 29. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!