Tegnap "nyertem" a yoohey.hu oldalon egy laptopot 27 ezerért. Vadi újat. Ez egy aukciós oldal. Szerintetek, megkapom?
Figyelt kérdés
Nem játszottam még soha online aukciós oldalon, ezért érdekelnének a tapasztalatok. :)2011. máj. 7. 11:09
1/17 anonim válasza:
erre énis kiváncsi lennék mert ha ki is küldik regelek :D
2/17 anonim válasza:
jaja, ha kiküldik akkor én is:D elég hihetetlennek tűnik, h iylen olcsón lehet cuccokhoz hozzájutni, meg h ez nekik miért éri meg:D
3/17 A kérdező kommentje:
Én kiszámoltam, hogy miért éri meg...:) Mivel kb 3O Ft-ba kerül egy licit, amit nyomkodok és 1 Ft-tal nő minden licittel a termék ára, akkor könnyü beszorozni, hogy a 27.OOO x 3O Ft, az 81O,OOO Ft, a laptop új ára pedig csak 12O.OOO Ft...tehát, a licitálók kifizettek kb 4 laptopot ennél az aukciónál...:))) Én mondjuk kb 2OOO Ft-ot költöttem el rá...de ha megkapom, akkor megérte. Meglátjuk.:)
2011. máj. 7. 11:49
4/17 anonim válasza:
gondolom te vagy Alvin nem?:D most regeltem nekéhz volt megnyerni?
5/17 A kérdező kommentje:
Az.:)) Mármint Alvin...:) Először megnyertem egy BID csomagot, vagy mit. Mert az 5 ingyenessel nem sokra mentem...kb 3 órát vett igénybe és 25OO ftot.:)
2011. máj. 7. 12:04
6/17 anonim válasza:
hogy nyertél bid csomagot? licit és pont a tiéd lett?
7/17 A kérdező kommentje:
A bid csomagot 3 vagy 4 kattintás után nyertem meg...mondjuk, elég hamar. Speciel, ezen csdálkoztam is, mivel a többi aukció órákig is eltart. De aztán láttam, hogy a BID csomagokra kevesen licitálnak és sokkal több el is kel belőlük, mint termékekből...
2011. máj. 7. 15:39
8/17 A kérdező kommentje:
Megkaptam.:) Visszavonva minden.:)))
2011. máj. 9. 14:07
9/17 anonim válasza:
tök jó, gratulálok:) Lehet majd én is játszok vele vmikor:) csak vhogy kéne szereznem Bid-eket, csak azok olyan drágák
10/17 anonim válasza:
Átverés. Már tettek rendőrségi feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!