Szerintetek gáz ha a suliban elszívok egy spanglit 1x 2x?
szerintem ha nem buksz le akkor hajrá. én is sokat voltam bekerelve suliba meg rengeteg haverom is+ én még ittam is nyíltan a többiek előtt ( de annak kicsapás lett a vége).
én aszondom ha nem veszik le nyugodtan.
függő ettől testileg nem lehetsz csak lelkileg és könnyű abbahagyni, a legtöbben kinövik. meghalni nem tudsz tőle csak a parát hozhatja rád és esetleg azt hiszed megfogsz halni de mégsem. ha ez a helyzet akkor érdemes abbahagyni.
én szerintem inkább biciklizés közben csináld akkor sokkal felszabadultabb és szabadabb flessed van és kevesebb para.
Eléggé gáz. Nem tudsz figyelni, és ha hiszed, ha nem, meglátszik rajtad. Ráadásul, mit csinálsz, ha beüt a kajaflash??
Másrészt, a csontvelődből még évekig, a véredből hónapokig, a vizeletedből hetekig kimutatható, és az átlag cigarettánál sokkal jobban rombolja a tüdődet.
Mindemellett illegális, szóval ha még kiskorú vagy, akkor a családodtól el is vehetnek. Nem vidám a fiatalkorúak börtöne (birtoklásért lazán bevágnak, ha már 14-15 körül vagy..).
Én a helyedben inkább otthon csinálnám. Vagy nem csinálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!