Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Titeket is felháborít hogy...

Titeket is felháborít hogy beakarják zárni a Zöld Pardon-t? Mert engem k. rvára!

Figyelt kérdés
Nagyon sok jó emlék fűz oda, és ha bezárják, és a helyére egy ocsmány parkot és egy zászlót állítanak, akkor én komolyan feladom minden hitemet.... Lehet tenni valami????
2011. ápr. 23. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
engem is zavar. ez a második évem bpn, de azt kell h mondjam a zp a legjobb szórakozóhely. de remélem jövőre vmi új helyszínen azért folytatják tovább.
2011. ápr. 24. 14:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Jajj de hát leszáltál a légkondicionált 4-6-osról, és ott voltál. Máshol nem elsz az igazi. Összefacsarodik a szívem... :(((((
2011. ápr. 24. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
persze h nem lesz az igazi, de jobb lenne mint a semmi, és bízzunk benne h találnak egy ugyanennyire, ha nem jobb helyet is! =)
2011. ápr. 24. 20:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Na jól van, kicsit, jobb kedvre derültem! :))) Köszönöm!
2011. ápr. 25. 09:52
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
:D am jövőhéten mész valamire? és megkérdezhetem a korodat?
2011. ápr. 25. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
én a közelében dolgozom szal nem baj ha bezárják mert ha este megyek haza munkából legalább nem botlok hányó tinikbe
2011. ápr. 25. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
kicsit sem vagy önző. több ezer ember ne tudjon olcsón koncertekre járni, szórakozni, jól érezni magát, h te ne lássál egy bokorban hányó tinit... sztem bp bármely pontján megeshet veled ha éjszaka jársz az utcákon h egy hányó részeggel futsz össze... gyenge érv az zp ellen. és mivel az a rész egyetemistákkal van tele, zp nélkül is fogsz látni ilyet.
2011. ápr. 25. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Én őszintén szólva leszarom, már évek óta nem tettem be a lábam amúgy sem ZP-be, mióta tele lett 13-14 éves hányós-belefetrengős csírákkal. 2000-2005 között élte aranykorát ZP, én azokat az emlékeket őrzöm, amikor még a jófej, értelmes arcok, egyetemisták helye volt.
2011. ápr. 25. 21:54
 9/12 DanaS válasza:
41%

Én itt lakom és örülnék ha máshova mennének! Az is önző dolog hogy leszállsz a kényelmes, légkondis 4-6-ról és ott vagy miközben más aludna. Szerintem az ilyen nyitott helyeket nem szabadna lakókörnyezetben üzemeltetni. Persze persze nincs a közvetlen közelében csak iroda, de egyesek még nem hallottak a hangterjedés fogalmáról. Mi gyakorlatilag tavasztól-őszig nem alszunk nyugodtan, ablak kinyitásáról nem is álmodhatunk mert akkor már a füldugó sem segít. Kicsi gyerekeink vannak és már ők is felébrednek a dübdübre. Szerintem ez nem normális még akkor sem ha ezreknek tetszik is a hely. És sajnos elképedve olvasom a kommenteket mindenhol, hogy "milyen gyökerek az itt élők" persze abba nem gondol senki bele, hogy az milyen gyökérség, hogy embereket nem hagynak aludni. És nem egyet, több százat.

Legyen ZP, kell az ilyen, de NE LAKÁSOK közelében. Nyitott szórakozóhelynek semmi keresnivalója ilyen helyen. Szerintem! Én remélem, hogy az önkormányzat betartja az ígéretét és ez az utolsó év, remélem azt is hogy nem x méterrel arrébb a Lágymányosi-hídhoz költöznek (mint azt már hallottam egy-két helyről) mert akkor adnak a szarnak egy pofont, ezzel semmi sem változna. De azt is remélem, hogy lesz még ZP egy olyan helyen, ahol senkit se zavar vagy megcsinálják úgy hogy senkit se zavarjon.

2011. ápr. 26. 13:40
 10/12 A kérdező kommentje:

":D am jövőhéten mész valamire? és megkérdezhetem a korodat?"

Hát holnap megyek Carbonfoolsra, és 16 vagyok. :D

Amúgy hát biztos nagyon zavaró meg minden, de én nem tapasztaltam szóval így nem nagyon tudom beleélni magam a helyzetbe. De ne haragudjatok hogyha a kisgyerekek nemtudnak aludni, komolyan bocsánat!!! Nem tehetek róla hogy oda építették. :( Egyszerűen imádom azt a helyet, és azért bírom ki a sulit egész évben hogy oda járhassak.. :)

Kedves "hányós tinis", én eléggé sokszor voltam már ott, és egyszer nem láttam okádni senkit. Bocs... Keress másik utat hazafelé. :D

Hát nem tudom miért hiszi azt mindenki hogy a ZP-be csak fiatalok járnak, de én konkrétan csak idősebbekkel találkozok... No mindegy! :)

2011. máj. 7. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!