Albániában veszélyes partyzni?
2011. márc. 30. 19:14
21/21 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam semmi rosszat, ha normális vagy. Az előző, akit seggbe billentett albán osztálytársa az szerintem nem csak a nyakláncot billegtette, hanem kifejtette, hogy mennyire szeretik a szerbek őt és ő a szerbeket...és kiprovokálta. Nem ez a reálisabb verzió?! Amúgy ott nem annyira fanatikusan vallásosak. Magyarként tanulom a ő nyelvüket is. Nem olyan rossz adottságai vannak Albániának(mezőgazdaság, bányászat, halászat, turizus), még akkor is, ha jelenleg az infrastruktúra és munkanélküliség döbbenetes. És egyik a másikat generálja. Pl. turizmus. Nincs infrastruktúra és befektetők ne is várjunk sokat(befektetőknek megérné, de gyors haszon nincs sehol). Van olyan szép, mint Horvátország. Sőt lehetne jobb is. De erre majd leszavaztok, hogy én hülye Albániáról, albánokról miket írok. Koszovó jogossága eléggé összetett dolog. Majd pont a szerbeket kell sajnálnunk. Szerbekkel nem lehet együtt élni, nekem meg ez a tapasztalatom. Nem lepődnék meg, ha 50 év elteltével Vajdaság is már rég leszakadna Szerbiától és azon sem, ha gazdagabb balkáni ország lenne Görögország nyugati szomszédja, Albánia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!